Prabangiame automobilyje – liūtukas | kl.lt

PRABANGIAME AUTOMOBILYJE – LIŪTUKAS

  • 0

Paryžiaus Eliziejaus laukų alėjoje sustojusiame prabangiame automobilyje pirmadienio vakarą buvo aptiktas liūtukas, pranešė vienas šaltinis policijoje.

Prancūzijoje pastaruoju metu užfiksuotas jau ne vienas atvejis, kai pareigūnai aptiko namuose laikomus liūtų jauniklius.

Šįkart liūtuką išnuomotame automobilyje „Lamborghini“ rado policininkai, atlikę patikrinimą judrioje centrinėje gatvėje, kur įsikūrę daug prabangių parduotuvių, informavo šaltinis, patvirtinęs ankstesnius žiniasklaidos pranešimus.

Anot jo, mašinos vairuotojas buvo sulaikytas, o gyvūną dabar prižiūri specialistai.

Praėjusį mėnesį viename Paryžiaus priemiesčio bute buvo konfiskuotas šešių savaičių liūtukas, o savininkui buvo skirtas pusmetis laisvės atėmimo.

Nagrinėjant tą bylą prokuroras pareiškė, kad toks radinys nėra pavienis atvejis ir kad tyrėjai ieško dar trijų liūtukų, laikomų sostinės priemiesčiuose.

Per atskirą incidentą, taip pat įvykusį spalį, mažytė liūtukė, svėrusi vos kelis kilogramus, buvo rasta viename garaže pietiniame Prancūzijos mieste Marselyje.

Apytiksliai 1–2 mėnesių jauniklė buvo perduota vienai specializuotai nevyriausybinei organizacijai, globojančiai laukinius gyvūnus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS