Veterinarijos gydytoja pasibaisėjo tokia „treniruote“: šuo nuvirto netoli gatvės | kl.lt

VETERINARIJOS GYDYTOJA PASIBAISĖJO TOKIA „TRENIRUOTE“: ŠUO NUVIRTO NETOLI GATVĖS

Gyvūnus mylintys žmonės vis rečiau užmerkia akis prieš netinkamą elgesį su keturkojais. Virtualioje erdvėje veterinarijos gydytoja dirbanti moteris pasidalijo ją sutrikdžiusio įvykio vaizdo įrašais.

Pirmadienio vakarą netoli Pastrėvio kaimo (Kaišiadorių rajonas) moteris nufilmavo gatve nemažu greičiu važiuojantį automobilį ir paskui jį lekiantį, pavargusį šunį.

Kaip portalui pasakojo pašnekovė Kotryna (tikrieji vardas ir pavardė redakcijai žinomi), automobilis važiavo priekyje šuns, tačiau tarp jų atstumas siekė apie 70 – 80 m.

Po kurio laiko krūvio neištvėręs, itin lekuojantis, putomis kūną apsidrabstęs keturkojis nebegalėjo išsilaikyti ant kojų – tiesiog krito ant netoli gatvės buvusios pievelės.


„Akivaizdu, kad šuo taip „treniruojamas“ nebe pirmą kartą. Net kai automobilis važiavo šone šuns, gyvūnas vis tiek bėgo toliau. Kai automobilis pasuko į kairę, tuomet šuo tiesiai prieš mūsų automobilį metėsi į kairę, kai transporto priemonė suko į dešinę – šuo gatve tiesiai prieš mūsų automobilį pasileido į dešinę. Taip šuo ir lakstė po visą gatvę“, – pasakojo vakar vakare, apie 20.45 val., trikdantį vaizdą mačiusi moteris. 

Kai šuo atsikėlė, šeimininkas toliau sėdo į automobilį ir važiavo.

Iš pradžių pamačius gatvėje lakstantį šunį moteriai net į galvą nešovė, kad čia vyksta „treniruotė“. Anot Kotrynos, ji pamanė, jog gatvėje – benamis arba namo lekiantis šuo.

„Kai šuo jau nebeištvėrė, tuomet šeimininkas apsuko automobilį ir tik tuomet pradėjo augintinį šaukti. Kai šuo atsikėlė, šeimininkas toliau sėdo į automobilį ir važiavo“, – pašnekovė nesumojo, ką daryti, tad vaizdo įrašą nusiuntė policijai ir patalpino socialiniuose tinkluose.

Su gyvūnais dirbanti Kotryna teigė panašų vaizdą mačiusi ir anksčiau. Tiesa, tuomet viskas vyko šiek tiek kitaip. „Tuomet miške automobilis važiavo nedideliu greičiu, o šuo bėgo priekyje. Nors toks elgesys yra nelegalus, tačiau, žiūrint iš gyvūno gerovės pusės, jam tai labai nekenkia. O šiuo atveju, krūvis buvo išties per didelis. Tik pamatęs mus šeimininkas pradėjo važiuoti paskui šunį“, – prisiminė moteris.

Per 11 val. nuo vaizdo įrašo pasidalijimo virtualioje erdvėje, jis sulaukė daugiau nei 160 komentarų. Daugelis internautų tikino, kad tokios "treniruotės" neabejotinai kankina augintinius, tačiau tuo pačiu ir sukelia grėsmę gatve važiuojantiems vairuotojams. 

Kaip portalą informavo Policijos departamento atstovai, informacija dėl šio įvykio perduota Elektrėnų policijos komisariatui. Pirminiais duomenimis, bus pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena pagal LR ANK 346 str.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Mociute

Neimanoma skaityti tokiu komentaru,zmogus turbut neturi ka kankinti ,otaip norisi ,tai prisirisk prie masinos zmona ,asile.

alba

tai va tie kur ir palieka kruveles ir kuriu sunys sukandzioja zmones tai ir su sunim elgiasin kaip siame strai[psnyje ,normalus zmones priziuri sunisir ju sunys nejkandzioja zmoniu

Myletojas

Kas tokio? Visi gyvi, ko panikuot. Butu jei butu! Patys saves bijot.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS