Astrologinė prognozė gegužės 28-birželio 3 d. | kl.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ GEGUŽĖS 28-BIRŽELIO 3 D.

AVINAS

Šią savaitę įtemptai darbuositės, jei turite reikalų su užsieniečiais. Gali atskrieti svarbios naujienos iš toli. Įmanomas šaunus renginys, meilės nuotykis arba pramoga. Jeigu leisitės į kelionę, nepraraskite budrumo kelyje. Regis, kils naujų planų, susijusių su darbu, verslu. Galbūt pradėsite ruoštis reformoms, profesinei permainai.

JAUTIS

Tikėtini su įmonės pinigais, investicijomis, draudimu, paskolomis susiję reikalai. Į savo veiklą sugebėsite pažvelgti naujai, nestokosite energijos ir valios. Jūsų įžvalga ir rizika gali pasiteisinti. Regis, nauji meilės spinduliai persmelks jūsų sielą. Galbūt leisitės į savaitgalio kelionę ar vyksite į tarptautinį renginį.

DVYNIAI

Puoselėsite su nauju pajamų šaltiniu, nauja darbo vieta ar pareigybe susijusias viltis. Tikriausiai sėkmingai išsiaiškinsite meilėje ir draugystėse kilusius nesusipratimus. Gali atsirasti proga atnaujinti seną pažintį arba labiau suartėti su antrąja puse. Regis, nepagailėsite pastangų ir pinigų, kad nudžiugintumėte savo vaikus, partnerį.

VĖŽYS

Šią savaitę galite tikėtis susitikimų, kolektyvinių renginių. Jausitės gerbiami, mylimi. Aktyviai sieksite realizuoti sugebėjimus ir galimybes. Galbūt sublizgėsite talentais ar žavesiu arba pradėsite sveikai gyventi, laikytis dietos, koreguosite įvaizdį. Galimas pasiūlymas, susijęs su pasimatymu arba su įsidarbinimu, kelione, pareigų keitimu.

LIŪTAS

Sublizgėsite kūrybingumu, sugebėjimu organizuoti, vadovauti. Pasireikš šioks toks avantiūrizmas, noras rizikuoti, eksperimentuoti. Galbūt jums ką nors pasiūlys pažįstamas asmuo. Galima slapta meilės intriga, virtualus romanas. Apskritai labai dėmesingi būsite vaikams, mylimiesiems. Iš jų galite sulaukti siurprizų.

MERGELĖ

Savaitė jus nustebins šauniais susitikimais, įdomiomis pažintimis, pakvietimais. Tačiau labai atsakingai žiūrėkite į bet kokį naują įsipareigojimą, jeigu teks jį prisiimti. Atsisakymas neišeitų jums į naudą. Tikriausiai jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba įsigysite naujų simpatijų. Galimi ir kitokie džiugūs įvykiai, meilės pagundos.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę itin domėsitės profesinėmis, verslo perspektyvomis, kelionėmis. Galite gauti vertingos informacijos ar pasiūlymą. Nusimato susitikimai su giminaičiais, bičiuliais. Antroje savaitės pusėje jau būsite nusiteikę iš peties paplušėti namuose. Nepamirškite, kad dar svarbiau yra užtikrinti vidinę pusiausvyrą ir santykių darną su namiškiais.

SKORPIONAS

Šią savaitę turėtumėte sėkmingai tvarkyti įvairius reikalus, finansinius susitarimus. Gali kilti idėjų, kaip jaukiau ir gražiau susitvarkyti buitį, o galbūt net gyvenimą. Ateis suvokimas, ko labiausiai trūksta iki trokštamos harmonijos. Numatomi verslo, darbo, meilės ar santuokos pasiūlymai. Galite sudaryti ilgalaikę sutartį.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje gali atsirasti nenumatytų kliūčių darbe. Žymiai geriau seksis, jeigu jaučiate įtakingo asmens paramą. Pravartu diegti daugiau komforto savo aplinkoje, rūpintis materialine gerove, individualaus verslo reikalais. Savaitei įsibėgėjus, demonstruosite sumanumą tvarkydami komercinius reikalus.

OŽIARAGIS

Šią savaitę per ilgą laiką susikaupusios problemos reikalaus rimtos analizės. Mažiau klausykite gandų, apkalbų, remkitės realiais faktais. Puikiai seksis meninė, psichologinė veikla ir visa, kam reikalinga ramybė, vienatvė, susikaupimas. Gali atsirasti naujas pomėgis, užsiėmimas arba susižavėjimo objektas. Galite kažką įsimylėti.

VANDENIS

Šią savaitę turėsite nemažai reikalų. Numatomos svarbios pažintys, sutartys, naujienos. Blaiviai vertinkite bet kokią gaunamą informaciją, persijokite pasiūlymus. Kad ir kur eitumėte ar važiuotumėte, pamatysite pažįstamų veidų. Bus proga atgaivinti seną pažintį, padaryti įspūdį bendraminčių grupei. Būsite linkę žavėtis tuo, kas paslaptinga.

ŽUVYS

Šią savaitę reikės suspėti daug ką padaryti, suorganizuoti, sužinoti. Numatomi susitikimai su užsieniečiais ar šiuo metu toli esančiais giminaičiais, draugais. Regis, jums nepritrūks jėgų įgyvendinti profesinius sumanymus, verslo planus. Artėjant savaitgaliui, vis labiau džiugins bendraminčių dėmesys, flirtas, meilė. Galite tikėtis kažko ypač malonaus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS