Astrologinė prognozė: gruodžio 10–16 | kl.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ: GRUODŽIO 10–16

AVINAS

Savaitgalis turėtų būti ramus, komfortiškas. Asmeniniai rūpesčiai atrodys nesunkiai įveikiami arba kol kas nespeičiantys į kampą. Turbūt pavyks užsidirbti arba sutaupyti perkant pageidaujamą daiktą, Kalėdų dovanas ar pan. Kitą savaitę pradėsite pakilios nuotaikos, stebinsite šmaikštumu, originaliais pastebėjimais. Reikalai, susiję su paslaugomis, prekyba, transportu, informacija, mokslu judės pirmyn be didesnių kliūčių. Nuo savaitės vidurio jau norėsis tik namų židinio šilumos be jokio šurmulio, viešumo.

JAUTIS

Savaitgalis tikriausiai bus malonus, ypač jei leisite sau pailsėti, atsipalaiduoti ir nesureikšminsite rūpesčių prieš Kalėdas. Nebūtina pulti išlaidauti, kai galima pasitelkti vaizduotę, kūrybingumą ir meilės energiją. Nuo pirmadienio turbūt teks pasinerti į verslo, finansų, buhalterines peripetijas, pasirūpinti nuosavybės klausimais. Jums kažkuo gali padėti slapta protekcija. Nuo ketvirtadienio kils didesnis noras bendrauti, diskutuoti, tačiau kaip tik per ilgą liežuvį galima prisidaryti bėdų.

DVYNIAI

Savaitgalis skatins susikaupti, įsiklausyti į save, vidinius poreikius, fantazijas. Tiktų medituoti, skaityti, gilintis į paslaptis, improvizuoti meno srityje, muzikuoti ir t.t. Svarbu vengti šurmulio, masinių susibūrimų, nes jums stigs energijos, sumažės  atsparumas infekcijoms. Nuo pirmadienio po truputį prikaupsite jėgų, daugės stimulo veikti. Tiesa, kažkas jus slopins arba kontroliuos, kritikuos. Savaitė gana produktyvi, tačiau strimgalviais augs išlaidos. Jums gali priminti apie nesumokėtus mokesčius, įmokas, baudas, skolas ar pan.

VĖŽYS

Savaitgalį aktyviai reikšite iniciatyvą. Tai pravers, jeigu suplanavote kokių darbų ar pažadėjote kam nors padėti. O ir patys sulauksite draugiškos pagalbos, jei prireiks ūkinės, techninės ar kitos paslaugos. Numatomos kolektyvinės pramogos, galite užmegzti pažintį. Nuo pirmadienio kelias dienas stokosite noro ir jėgų aktyviai veiklai, nesinorės bendrauti, jausite nuovargį. Galite sunegaluoti. Nekoks ir savaitės vidurys, nes tuo metu jūsų pasyvumas gali būti neteisingai suprastas ir pasipils priekaištai, kritika.

LIŪTAS

Per šį savaitgalį galite kažkuo pasižymėti. Regis, sulauksite vienokio ar kitokio dėmesio, pasireikšite viešumoje, pasireklamuosite ir pan. Būsite nusiteikę planuoti kelionę, naują veiklą ar pan. Nuo pirmadienio kelias dienas būsite labai aktyvūs, komunikabilūs, artistiški, iki soties prisibendrausite ir su pažįstamais, ir su nepažįstamais, užsieniečiais. Galite sulaukti pakvietimo į renginį, konferenciją, kelionę. Nuo ketvirtadienio labiau kibs infekcijos, būsite išsiblaškę. Pasisaugokite apgaulių, avarijų.

MERGELĖ

Savaitgalį galite kurti planus, susijusius su stambiais pirkiniais. Neblogas metas nekasdieniškiems užsiėmimams. Galbūt kažkur vyksite arba internete ieškosite įdomių pasiūlymų, susijusių su kelionėmis, šventiniais renginiais ir t.t. Nuo pirmadienio prasidės darbai darbeliai. Ir darbe, ir namuose jų bus tikra gausybė. Galite įsigyti nuosavybę, gauti kreditą arba pajamų iš nuomos, komercijos. Planinės išlaidos nuotaikos jums nesugadins, bet gali atsirasti ir netikėtų mokėjimų ar rinkliavų, o tai išties nepatiks.

SVARSTYKLĖS

Šį savaitgalį pajusite tokią pagundą išlaidauti, atsinaujinti visais atžvilgiais, kad veikiausiai net mylimas žmogus nuo to nesulaikys. Laimė, įsigytos prekės (arba jų dalis) bus kokybiškos ir nenuvils. Tiktų apsitvarkyti, atsikratyti šlamšto. Nuo pirmadienio teks uoliai kibti į darbus, mokslus. Regis, nemažai nuveiksite, tačiau pasitaikys ir sunkumų. Tikriausiai nepavyks išsisukti nuo rimto pokalbio, nelengvo įsipareigojimo ar pan. Numatomas ir draugiškas susiėjimas, kolektyvinis renginys.

SKORPIONAS

Savaitgalį didžiausias džiaugsmas ir paguoda jums bus artimi žmonės, ypač partneris, antroji pusė. Santykiai su aplinkiniais lengvai taps artimesni ir tvirtesni, jeigu jus suvienys bendras interesas. Galbūt kils noras keisti gyvenimo būdą, atsikratyti netikusių įpročių. Nuo pirmadienio turėsite reikalų, susijusių su finansais, draudimu, bankais, antstoliais ar pan. Galbūt vyksite pas notarą, advokatą arba patys teiksite konsultacijas, vesite mokymus, laikysite egzaminą. Gali kiek pasikeisti kelionių planai.

ŠAULYS

Kupinas darbų bus šis savaitgalis. Regis, jums rūpės papildomai užsidirbti ir iš pagrindų susitvarkyti namus, atlikti ūkinius darbus. Laimė, tikėtinas energijos antplūdis. Labiau rūpinkitės sveikata. Nuo pirmadienio jums nestigs kūrybiško požiūrio į įvairias veiklas ir santykius, galite kažkuo nustebinti, mylimus žmones, gerbėjus, vaikus arba pastarieji stebins jus. Kita vertus, būsite linkę kitiems primygtinai piršti savo nuomonę, taisykles, valią ir tuo kelti nepasitenkinimą. Verčiau nepraraskite pagarbos, takto.

OŽIARAGIS

Savaitgalis gali būti nuotaikingas. Pasimatymas, kurio laukiate, pagaliau gali įvykti. Regis, sulauksite kvietimų į renginius, viešnages. Vis dėlto neaišku, ar galėsite tuo pasinaudoti, nes  nemaža tikimybė, kad sunegaluosite arba turėsite kažką slaugyti, gydyti. Kita savaitė neleis tinginiauti. Jeigu nesirgsite, teks įtemptai plušėti. Laikykitės taisyklių, nepažeiskite įstatymų ir neerzinkite oponentų, kad nekiltų problemų, gresiančių savaitės viduryje.

VANDENIS

Šį savaitgalį skirkite šeimai, pasirūpinkite buitimi, namais, artimųjų poreikiais. Pastarieji trokšta jūsų dėmesio, šilumos ir jūs tikrai galite tai suteikti. Kitą savaitę pradėsite smagiai nusiteikę. Regis, žibėsite sąmoju, originalia mąstysena ir idėjomis. Turėtų sektis kūrybinis, pedagoginis darbas, intelektinė veikla. Nuo ketvirtadienio padaugės neįdomaus darbo. Gali kilti kliūčių dėl aplinkinių nepritarimo, kolektyvo susiskaldymo, intrigų, apkalbų ar pan. Darbo interviu, jei toks įvyks, bus ne itin vykęs.

ŽUVYS

Savaitgalis tinkamas savo dirbiniams realizuoti ir dovanėlėms kurti. Neatsisakykite gauto pakvietimo apsilankyti pas draugus, kaimynus ar gimines. Regis, sužinosite gerų naujienų. Nuo pirmadienio itin rūpinsitės tvarka darbo ir namų aplinkoje. Gali kilti noras įsigyti originalių interjero detalių ar pan. Vis dėlto galbūt netrukus paaiškės, kad tai, kas patinka jums, nedomina artimųjų ar pan. Nuo savaitės vidurio džiugins pramogos, vaikų išdaigos, tačiau stresą gali kelti neplanuotai pakrypę turto, komerciniai reikalai.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Algis

Kliedesiai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS