Astrologinė prognozė spalio 8-14 d. | kl.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ SPALIO 8-14 D.

AVINAS

Šią savaitę spręsite rebusus, susijusius su asmeniniais, dalykiniais ir finansiniais klausimais. Sunku bus susitaikyti su kai kuriais apribojimais. Baiminsitės būti apgauti ar išnaudoti. Tačiau už savo pastangas tarpininkauti, padėti jūs galite būti įvertinti. Galbūt atsiimsite skolą, gausite kompensaciją, pašalpą, draudimo išmoką ar kt. Artėjant savaitgaliui, jau dairysitės ko nors nekasdieniško. Regis, domins ekskursijos, kelionės.

JAUTIS

Nepraraskite kantrybės ir atsargumo, antraip galima nukentėti. Regis, nepasitikėsite kolegomis, viršininkais, nerimą kels išaugęs priešingos lyties kaprizingumas. Nepulkite reikšti pretenzijų, grasinti skyrybomis. Tegul atlėgsta ambicijos. Tikėtinos ne vien geros naujienos, jei mėginate įsidarbinti, keičiate stilių, gyvenimo būdą. Artėjant savaitgaliui, tikriausiai sutiksite asmenį, kuris pretenduos į meilės ar verslo partnerius.

DVYNIAI

Ši savaitė bus labai prieštaringa. Džiugins flirtai, hobis, nekaltos vaikų išdaigos, tačiau stresą gali sukelti neplanuotai pakrypę aktualūs reikalai. Pasirūpinkite sveikata, jeigu jaučiate įtartinus negalavimus. Apskritai, jei esate sveiki, tai savaitė bus gana ūkiška ir darbinga. Regis, domėsitės grožio ir komforto prekėmis, kelionių maršrutų pasiūla ir galbūt kažką įsigysite. Savaitgalį stenkitės būti supratingi partneriui. Tai jus suartins.

VĖŽYS

Šią savaitę labiausiai rūpės, kas vyksta su artimais žmonėmis ir jūsų santykiais. Gali kilti minčių apie gyvenamosios vietos keitimą, stambius pirkinius, remontą. Galite gauti kvietimą į pobūvį, pramoginį renginį, pasimatymą. Meilės santykiai darysis aistringesni, bet mažiau darnūs. Lakstys pavydo ir priekaištų strėlės. Tikėtinos neprognozuojamos situacijos. Savaitgalį tiktų triūsti namuose, sodyboje, sportuoti.

LIŪTAS

Šią savaitę bus aktualios su žiniasklaida, informacija susijusios kelionės, susitikimai. Tačiau nenumatytos problemos gali išmušti iš vėžių. Pažabokite savo spontaniškumą kilus pavojingoms situacijoms, nes polinkis rizikuoti, eksperimentuoti gali baigtis nekaip. Namų ūkio, nuosavybės, šeimos, giminės reikalai irgi reiklaus daug dėmesio. Savaitgalį sporto, meilės ir verslo reikaluose jums derėtų būti atsargesniems.

MERGELĖ

Tikriausiai imsitės spręsti pinigines, turtines problemas. Galite pradėti naują veiklą, sudaryti komercines, tiekimo, reklamos sutartis. Tik neviršykite išlaidoms skirtos sumos. Venkite pernelyg atvirai pasakoti apie save ir kitus, veltis į intrigas, skleisti nepatikrintą informaciją. Tikra rakštimi jums gali tapti kolegos, kaimynai, giminės. Gresia traumos. Artėjant savaitgaliui, vis daugiau dėmesio skirsite asmeniniams poreikiams, šeimai.

SVARSTYKLĖS

Ši savaitė žada energijos, azarto pliūpsnius, kūrybinį polėkį, norą pirkiniais ir pramogomis lepinti vaikus, mylimuosius. Tačiau bus nelengva, jeigu turite neišspręstų finansinių rūpesčių. Galbūt mėginsite atgauti skolą ar skolintis, o tai nebus malonu. Gali nustebinti naujienos, susijusios su artimais žmonėmis, giminaičiais. Tik nepulkite daryti išvadų, kaltinti ar smerkti. Savaitgalį jus džiugins susitikimai su artimais žmonėmis.

SKORPIONAS

Šią savaitę padidės jautrumas, pažeidžiamumas. Bus sunku įtikti aplinkiniams, o taip norėsis būti svarbiems, reikalingiems. Vis dėlto meilės objektą turbūt nustebinsite atviresnėmis nei paprastai savo emocijomis, jausmais. Būkite itin atsargūs kelyje ir eksploatuodami techniką, elektros įrangą, kadangi gresia traumos. Savaitgalį svarbiausi taps turtiniai interesai. Jeigu pirksite brangų daiktą, reikalaukite garantijos.

ŠAULYS

Pravartu kai kuriuos darbus pavesti kitiems, kad nepatirtumėte per didelių krūvių. Venkite abejotinų sandėrių. Gali išaiškėti kažkokios intymios paslaptys ar slaptos klastos, nuodėmės. Pravartu pamąstyti, atsiribojus nuo svetimų įtakų. Būkite dėmesingesni savo sveikatai, atsisakykite alkoholio. Savaitgalį galimos situacijos, kurios pažadins prisiminimus. Pravartu semtis žinių, eksperimentuoti virtuvėje.

OŽIARAGIS

Bus nelengva atsikratyti įkyrių minčių, susijusių su darbo situacija, sveikata, galbūt su organizuojamu renginiu, vykdomu projektu, kolektyviniu sambūriu. Iš pusiausvyros ves valdingi arba savo taisykles diktuojantys asmenys, nes jūs patys norėsite lyderiauti. Gali kiek susikomplikuoti santykiai su artimu žmogumi, draugu. Savaitgalį jums kils noras pasislėpti nuo visų ir visko. Galbūt nekaip jausitės. Tiktų skirti laiko meditacijoms.

VANDENIS

Savaitės pradžia bus aktyvi, jeigu jūsų veikla susijusi su mokslu, kelionėmis, tarptautiniais reikalais. Jeigu jums labai svarbus yra statuso, autoriteto klausimas, atsiras priežasčių nerimauti. Baiminsitės, kad neišaiškėtų garbės nedarantys dalykai. Nesipykite su tais, kuriuos mylite, nes susitaikyti bus nelengva. Venkite rizikos, nesaugaus greičio vairuodami, nes gresia avarijos. Savaitgalį prioritetas jums bus draugai.

ŽUVYS

Būsite nusiteikę kovoti dėl finansinių ar verslo interesų, visuomeninės, socialinės padėties ir kitų svarbių dalykų. Galimi reikalai su užsieniečiais, kelionė. Kita vertus, kelionėje, toli nuo namų tikėtini nenumatyti sunkumai. Bet kokioje srityje trokštamą rezultatą stipriai lems autoritetai ir jūsų žinomumas. Teisingai įvertinkite savo galimybes. Savaitgalis neleis ramiai atitrūkti nuo darbų, pareigų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS