Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 14 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 14 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 14-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Puikus metas susitikti su brangiais žmonėmis, paviešėti ar pasikviesti svečių. Gera nuotaika užkrėsite ir kitus. Pasiduokite jausmams, klausykite širdies. Jei rengiate pristatymus, parodas, šou renginius, jums viskas puikiai pavys.

JAUTIS. Neprisidarykite nereikalingų ar papildomų rūpesčių. Kiek įmanoma, mažiau blaškykitės, venkite didelių kompanijų. Geriausiai seksis bendrauti su artimais žmonėmis įprastoje aplinkoje.

DVYNIAI. Neatsisakykite gauto pakvietimo, pasiūlymo apsilankyti pas draugus, kaimynus ar gimines. Galbūt turėsite šiokių tokių išlaidų, tačiau savo vizitu nudžiuginsite jūsų laukiančius žmones.

VĖŽYS. Jūsų dėmesio trokšta jus mylintys žmonės, vaikai, todėl nepagailėkite pinigų, laiko ir jėgų, kad jiems suteiktumėte kuo daugiau gerų emocijų. Nesispyriokite, jei esate kviečiami į svečius pas gimines ar draugus.

LIŪTAS. Būsite emocionalūs ir intriguojantys. Kiti gali nustebti dėl keisto jūsų pasikeitimo ar ypatingo dosnumo, kilnumo. Galbūt jausitės pakliuvę į tą aplinką, kurios tikėjotės ar laukėte, kurioje galite atskleisti savo geriausias savybes.

MERGELĖ. Paaštrės jūsų intuicija, emocinis ir dvasinis jautrumas. Giliau jausite visa ko prasmę, grožį, slaptas tiesas. Vargins šurmulys, norėsis tylos, todėl neilgai ištversite triukšmingą draugiją.

SVARSTYKLĖS. Nusimato šaunūs susitikimai, todėl nuobodu tikrai nebus. Galite iš naujo įsimylėti savo partnerį ar pastebėti jame įdomią permainą. Dėl kitų žmonių įtakos kažkiek keisitės ir jūs.

SKORPIONAS. Nebūkite pernelyg reiklūs nei sau, nei kitiems. Norėdami kažkam padaryti įspūdį, nepersistenkite. Dalykiškumas reikalingas laiku ir vietoje. Stenkitės atsipalaiduoti ir sušildyti mikroklimatą.

ŠAULYS. Neblogas metas kelionėms, viešnagėms. Galite susitikti, pabendrauti su įdomiais žmonėmis, atnaujinti ypatingas pažintis. Gali pavykti kūrybinis sumanymas, o jeigu dalyvausite kokiame pasirodyme, žaidime, sulauksite publikos palaikymo.

OŽIARAGIS. Jums gali kilti nenumaldomas noras smarkiai keisti aplinką, iš pagrindų tvarkytis, perstumdyti baldus ar apskritai daug ką išmesti, diegti naujoves. Galimas nekasdienis užsiėmimas, susitikimas. Kitoks požiūris jus praturtins.

VANDENIS. Regis, jus įtrauks gyvenimo šurmulys. Jums atrodys, kad draugai, pažįstami tik ir galvoja, kaip jus sudominti. Santykiai su partneriu, aplinkiniais išties taps artimesni ir tvirtesni, jei jus sujungs bendras interesas.

ŽUVYS. Vargu ar galėsite atsipalaiduoti ir užmiršti darbus bei rūpesčius. Nuo jūsų norų nedaug kas tepriklausys. Tikriausiai teks atlikti kažkokią pareigą. Noriai rūpinsitės augintiniais, sveikata, įvaizdžiu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS