Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 17 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 17 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 17-ajai, antradieniui.

AVINAS. Netikėtai gali atsirasti galimybė pasipelnyti. Turbūt nusipirksite reikalingą baldą, įrankį, detalę ar pan. Tačiau įmanomos ir tam tikros spekuliacijos, ne itin moralus elgesys. Galite susidurti su gudriais manipuliatoriais.

JAUTIS. Šiandien kuo puikiausiai seksis bendrauti, jei būsite pakankamai atviri kitų jausmams, troškimams, mokėsite klausytis ir norėsite suprasti. Tačiau santykius lengva sugadinti, jeigu neįvykdėte duotų pažadų, sukėlėte įtarimų neištikimybe ar pan.

DVYNIAI. Darbinga diena menininkams, medikams ir tiems, kurie užsiima labdara, socialine rūpyba. Kitų sričių atstovams stigs energijos, susikaupimo. Gali sustiprėti okultiniai interesai, norėsis praskleisti paslapčių skraistę.

VĖŽYS. Šiandien jūsų įtaka aplinkiniams bus akivaizdi, o kai kurie susitikimai atrodys daug žadantys. Lengvas flirtas gali virsti tvirtu meilės ryšiu. Tačiau pakliūsite į dviprasmiškas situacijas, jeigu pasiduosite abejotinoms pagundoms, įsivelsite į aferas.

LIŪTAS. Šiandien jausite įtampą, kartu - ir ambicijų antplūdį. Galbūt teks bendrauti su įtakingais asmenimis, specialistais. Jūsų pasiūlymai turėtų juos sudominti. Dėl to gali prasiplėsti jūsų profesinės perspektyvos.

MERGELĖ. Šiandien jums gali pavykti praplėsti savo įtaką, išvykti į komandiruotę, kelionę arba pasireikšti svarbiame renginyje. Gali užsimegzti aistringas meilės ryšys. Venkite nesubtilių pasisakymų.

SVARSTYKLĖS. Jums rūpės sutvarkyti su investicijomis, draudimu, indėliais, testamentais susijusius reikalus. Kai kurie pasiūlymai bus panašūs į rizikingas viliones. Neskubėkite patikėti abejotina informacija, jos nepatikrinę.

SKORPIONAS. Galite gauti pageidaujamą informaciją, užmegzti dalykinį ar meilės, draugystės ryšį. Kai ko verta pasimokyti iš konkurentų. Vis dėlto bus lengva susikompromituoti. Būkite atidūs.

ŠAULYS. Galimas perspektyvus dalykinis ar kūrybinis pasiūlymas. Galite užmegzti bendradarbiavimą, sudaryti kontraktą. Vis dėlto neskubėkite su konkrečiais sprendimais. Kažko neaptarimas, akla rizika gali sukelti rūpesčių.

OŽIARAGIS. Gilėjantys meilės jausmai gali sujudinti įprastą gyvenimo pamatą, tvarką arba kažkaip šokiruoti artimuosius. Jeigu ne meilė, tai pasiekimai kitoje srityje suteiks ypatingą postūmį ir lems permainas.

VANDENIS. Teks atlikti ir profesines, ir namų pareigas. Tai bus nelengva, nes jūsų energija priklausys nuo nuotaikos svyravimų. Nepatartina persistengti. Nesigraužkite dėl netobulos tvarkos namuose. Venkite svaigalų ir apsvaigusiųjų draugijos.

ŽUVYS. Šiandien darykite tai, ką geriausiai mokate ir mėgstate. Jeigu norite diskutuoti, diskutuokite - galbūt tai padės išsklaidyti kai kurias abejones. Labiau išryškės jūsų stipriosios savybės. Pasitikėjimo teiks meilė, draugystė.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS