Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 23 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 23 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 23-iajai, pirmadieniui.

AVINAS. Šiandien būsite neblogai nusiteikę, galbūt net linkę flirtuoti, šmaikštauti ten, kur galima ir kur nelabai. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ar poreikius. Atsargiai kelyje.

JAUTIS. Kasdieniai darbai atims daug laiko, nors mintys kartkartėmis skries toli nuo rutinos. Norėsis kur nors pasislėpti, galbūt išvykti arba tiesiog užsidaryti tarp keturių sienų ir įsitaisius prie kompiuterio leistis į virtualias keliones.

DVYNIAI. Tai tinkama diena įvairiems smulkiems reikalams. Iš pat ryto imkitės sutarčių, korespondencijos, reklamos, pervežimų, jeigu tai aktualu. Vis dėlto kai kurie kontaktai bus nemalonūs, tad kaip įmanydami trumpinsite bendravimo laiką.

VĖŽYS. Tikriausiai pavyks įgyvendinti planuotą finansinę, komercinę operaciją. Jeigu kam nors rinksite dovaną, pasižymėsite labai praktišku požiūriu. Tai, ką išgirsite iš patinkančio asmens, gali sukelti abejonių, užminti am tikrą mįslę.

LIŪTAS. Tikriausiai ši diena privers pasirūpinti pinigų, turto reikalais, dokumentais. Vos spėsite tenkinti išaugusius antrosios pusės bei vaikų poreikius. Derėtų pasidomėti, ar jiems iš tikrųjų tiek daug reikia.

MERGELĖ. Šiandien stokosite energijos ir gerų emocijų, tačiau galite sėkmingai dirbti protinį darbą, skaičiuoti, analizuoti, sisteminti, projektuoti. Esminė sąlyga - rami aplinka be trukdžių, šurmulio, geriausia - darbas vienumoje.

SVARSTYKLĖS. Galbūt teks bendrauti su senu pažįstamu, prisiminti seną pažadą, prisiimti įsipareigojimą. Pasverkite savo žodžius. Jeigu dėl savo jausmų ar ketinimų abejojate, nesuteikite tuščių vilčių.

SKORPIONAS. Šiandien nelengva bus vykdyti konkrečias užduotis, pareigingai dirbti, tačiau jausite, kad tai būtina. Turbūt neišsisuksite nuo pokalbio su svarbiu asmeniu ir neišvengsite naujų įpareigojimų.

ŠAULYS. Nerimausite dėl ateities, nes jausite, kad kai kuriems jūsų planams iškilo grėsmė. Išdrįskite kreiptis į įtakingą pažįstamą, jei turite problemų, kurias jis gali padėti išspręsti. Atsakingai paruoštas pasisakymas turėtų suteikti vilčių.

OŽIARAGIS. Galimi nedideli pasiekimai per publikacijas, mokslą, užsienį, kultūrinę veiklą, tačiau bus ir rūpesčių. Galbūt išgirsite pranešimus apie nelengvai įveikiamas kliūtis.

VANDENIS. Galima tikėtis informacijos, susijusios su darbu, verslu, teisinėmis peripetijomis. Turbūt ieškosite įtakingų draugų, bendraminčių, pasirengusių jus paremti.

ŽUVYS. Daug dirbsite ir dar daugiau reikalausite iš kitų. Nerimausite dėl kitų žmonių reakcijos į laikinus keblumus. Vis dėlto jums gali pavykti gana konkrečiai susitarti dėl bendradarbiavimo, numatytų darbų eigos.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS