Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 4 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 4 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 4-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Jeigu turėsite oficialių pokalbių, reikalų su įstatymų sergėtojais ar žiniasklaida, įmanomos trikdančios situacijos. Per jus į keblią situaciją gali pakliūti ir kiti asmenys. Įmanomi nedideli pasiekimai per publikacijas, užsienį, kultūrinę ar teisinę veiklą.

JAUTIS. Šiandien jums itin rūpės susigrąžinti skolas, derėtis, ieškoti finansinės paramos. Pasisaugokite apgaulių finansų, nuosavybės reikaluose. Neskubėkite diegti ir staiga kilusio sumanymo - jis turi silpną pusę.

DVYNIAI. Bendraudami su aplinkiniais būtinai apsišarvuokite kantrybe ir kontroliuokite emocijas, nes jie bus linkę giliai įsižeisti. Jeigu kažkam pajusite ypatingą trauką, nesiorientuokite vien į išorinį įspūdį, siekite gilesnio tarpusavio supratimo.

VĖŽYS. Gana įtempta diena. Rūpesčių, emocijų gali suteikti žinia, susijusi su buvusiu ar esamu kolega, partneriu, šeimos nariu. Regis, neišvengsite ūkinių rūpesčių, arba nerimo sukels sveikatos problema.

LIŪTAS. Su pažįstamų pagalba stengsitės išspręsti rimtą problemą, tačiau tikėtina, kad jie į tai pažvelgs pro pirštus. Pasidomėkite, kuo užsiima ir kaip jaučiasi jūsų vaikai, mylimas žmogus. Kažkam iš jų labai trūksta jūsų dėmesio bei šilumos.

MERGELĖ. Gali būti, kad atsiras nenumatytų kliūčių. Pasistenkite nedramatizuoti, nesinervinti. O jeigu įmanoma, šiandien apsiribokite paprastais buitiniais darbais, šeiminiais reikalais. Artimo žmogaus poreikiai gali pareikalauti išlaidų.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai jus nustebins gauta žinia, pažadas arba naujienos, susijusios su turtine situacija, pinigais, artimais žmonėmis, giminaičiais. Tik nepulkite daryti išvadų, nekurkite iliuzijų.

SKORPIONAS. Pirmame plane šiandien atsidurs turtiniai interesai, verslo ir mokesčių reikalai. Galite daug nuveikti šia prasme, deja, rezultatas bus ne toks geras, kaip tikėjotės.

ŠAULYS. Šiandien nelabai seksis susikalbėti su aplinkiniais turbūt todėl, kad viena pusė pernelyg akcentuos asmeninius interesus, o savo pašnekovo negirdės. Nederėtų manyti, kad visi turi stengtis jums įsiteikti.

OŽIARAGIS. Šiandien jums gali kilti noras pasislėpti nuo visų kontaktų, sunkumų ir pareigų. Deja, ši pozicija nepadės jums išspręsti problemų. Regis, teks bendrauti su žmogumi, kurio nemėgstate ir vengiate. Nederėtų skleisti gandų.

VANDENIS. Šiandien teks nemažai bendrauti, galimos intriguojamos situacijos, susitikimai, kurie pažadins prisiminimus. Pasistenkite neįsivelti į pavojingą avantiūrą. Būkite dėmesingesni savo sveikatai, atsisakykite alkoholio.

ŽUVYS. Diena bus įtempta, ypač jei nenorite būti nustumti į šešėlį. Svyruosite tarp troškimo būti dėmesio centre ir poreikio pasinerti į asmeniškus reikalus, pataikauti savo įgeidžiams. Tai išvargins, galima žala.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS