Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (birželio 9 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 9 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė birželio 9-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Nuoširdžiai pasidomėkite vaikų, namiškių reikalais, problemomis - jūsų dėmesys veiks lyg gydantis balzamas. Tiktų pasportuoti, paturistauti. Domins technika arba tiesiog būsite nusiteikę ja pasirūpinti ar gauti norimos informacijos.

JAUTIS. Problemų šiandien gali kelti tik jūsų nerimas, vidinė įtampa, pasąmoninės baimės. Pasistenkite atsipalaiduoti, o savo artimiesiems nebijokite prisipažinti, kad jaučiatės labiau pažeidžiami. Kartu bus lengviau tai įveikti.

DVYNIAI. Galite užmegzti pažintį, įsigyti naują gerbėją. Nusimato įdomūs pokalbiai. Galbūt įsitrauksite į kokį nors visuomeninį judėjimą, grupę, nueisite į klubą ir smagiai praleisite laisvalaikį.

VĖŽYS. Šiandien galite pajusti savyje permainą - tarsi daugėtų energijos ir ambicijų. Vienas susitikimas gali nustebinti savo oficialumu. Jeigu įveiksite tą keistą barjerą, vėliau atsiras daugiau draugiškumo, atmosfera sušils.

LIŪTAS. Galite gauti žinią iš toli arba paskambins užsienyje esantis artimas žmogus. Gali būti, kad kažkoks kelionės patyrimas, įspūdis atvers jums naują suvokimą, pateiks atsakymus į kai kuriuos klausimus.

MERGELĖ. Nesitikėkite nei didelės naudos, nei ypatingų malonių. Taupiau naudokite pinigus. Beje, tai bus sunku padaryti, jei prašmatniai atostogaujate ar užsiimate remontu, taisote techniką. Tuomet išlaidų bus išties daug.

SVARSTYKLĖS. Jeigu turite problemų, susijusių su jausmais, partneryste, šiandien nesunkiai viską išsiaiškinsite. Gali atsitikti taip, kad sena aistra lyg ir išsisems, nebeteks žavesio, o nauja taps gyvenimo varikliu.

SKORPIONAS. Šiandien daug ką galite pakreipti savo naudai, sėkmingai pasirūpinti grožiu, sveikata. Tiktų valyti organizmą, sureguliuoti mitybą, pabaigti nebaigtus namų ūkio darbus.

ŠAULYS. Palanku spręsti asmenines ir vaikų problemas. Pasižymėsite išaugusiu gyvybingumu, išradingumu, seksualumu. Meilės reikaluose gali atgimti kiek priblėsusios viltys.

OŽIARAGIS. Stenkitės, kad pagerėtų santykiai šeimoje. Kad ir kokie neįdomūs atrodytų praktiniai reikalai, buitis, derėtų juos sutvarkyti. Pravartu padaryti „reviziją“ spintose bei spintelėse. Arba kartu su šeima paplušėkite sodyboje, papramogaukite gamtoje.

VANDENIS. Šiandien noriai bendrausite, svečiuositės. Turėtų pavykti išsiaiškinti santykius, jų perspektyvas. Galite romantiškai susižavėti žmogumi, kurį laikėte tiesiog pažįstamu ar draugu.

ŽUVYS. Tikėtinas pokalbis apie pinigines ir turtines galimybes, komfortą, gyvenamos aplinkos atnaujinimą. Turėtumėte sulaukti reikalingos pagalbos ar geranoriškų padrąsinimų, patarimų. Geriausiai pailsėsite gamtoje.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS