Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gegužės 10 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 10 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 10-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Susikaupimo diena, tinkama dvasinėms praktikoms. Jos tarsi pakylės sielą, leis į daug ką pažvelgti kitomis akimis. Ne viskas, kas nesuprantama, yra iliuzijos ir apgaulė. Elkitės taip, kaip pataria jūsų vidinis balsas.

JAUTIS. Daugiau dėmesio rodys draugai, gerbėjai. Būsite nusiteikę visas problemas spręsti kolektyviai. Jums įdomi bus kitų nuomonė, ir ji veiks jūsų veiksmus. Vis dėlto neverta tikėti lengvai dalijamais pažadais.

DVYNIAI. Šiandien jums gali tekti eiti į didelius renginius, svarbius susitikimus. Nelabai verta kažką nauja pradėti bei gvildenti globalines problemas. Palanku užbaigti darbus, bet ne juos pradėti.

VĖŽYS. Svajosite apie naujus gyvenimo horizontus, galite padaryti gana netikėtas išvadas, atradimus, pabendravę su įdomiais žmonėmis. Greitai šių minčių gali prireikti, realizuojant praktinius sumanymus.

LIŪTAS. Ši diena neatneš rūpesčių, jeigu nepažeidinėjote įstatymų ir neturite skolų. Neblogai būtų sutvarkyti kai kuriuos neatidėliotinus finansų, draudimo, reikalus. Peržiūrėkite sutartis, dokumentus - gal ką reikia pratęsti ar nutraukti.

MERGELĖ. Iliuzijos, susijusios su asmeniniais santykiais, jums suteiks gerų emocijų. Vis dėlto jos gali būti trumpalaikės, jeigu nesugebėsite ištarti reikiamų žodžių, tinkamai parodyti savo dėmesio.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jums bus įdomu ir seksis dirbti su paslaptimis, kūrybinėmis užduotimis, užsiimti medicinine ir psichologine veikla. Gali būti, kad tirsitės sveikatą. Palanku užbaigti gydymosi kursą ar užtrukusius tyrimus.

SKORPIONAS. Jeigu pasitelksite humoro jausmą, lengvą flirtą, ir jums, ir aplinkiniams ši diena bus maloni, nuotaikinga. Paskirkite romantišką pasimatymą arba daugiau dėmesio skirkite vaikams.

ŠAULYS. Buitis, pinigai, šeima - kertiniai dienos klausimai. Regis, sužinosite, ko dar nežinojote apie artimą žmogų. Arba patys pasijusite neplanuotai atskleidę tai, ką slėpėte. Neignoruokite interesų tų asmenų, kurie jums neabejingi ar kartu gyvena.

OŽIARAGIS. Šiandien neblogai seksis tvarkyti reikalus telefonu, elektroniniu paštu. Galite gauti reikšmingą informaciją. Viskas atrodys gana paprasta, jeigu elgsitės ir bendrausite mandagiai, supratingai.

VANDENIS. Ramiai tęskite įprastinius darbus. Jeigu bus siūlomos naujos sutartys, kontraktai, neskubėkite jų pasirašyti. Labai svarbu konkrečiai aptarti visa, kas susiję su pinigais ir mokesčiais.

ŽUVYS. Jūsų paslaptys kils į paviršių arba jau iškilusias mėginsite kažkaip pateisinti. Jums neblogai seksis gerinti įvaizdį, autoritetą, tačiau meilės objektą įtikinti bus sunku.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS