Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gruodžio 31 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 31 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gruodžio 31-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Niekaip negalėsite apsispręsti dėl Naujųjų sutikimo, blaškysitės, kaitaliosite planus. Geriau būtų niekur toli nevykti ir tiesiog pavakaroti su kaimynais, artimaisiais. Kelyje visą parą bus nesaugu, tad nepraraskite budrumo.

JAUTIS. Jums gresia persivalgymas ir dėl to nekoks jausmas sutinkant Naujuosius. Būkite saikingesni, nesikoncentruokite vien į gardų maistą, dovanas. Pagalvokite, ką malonaus galite padaryti dėl kitų žmonių, kuo jiems padėti, kaip nudžiuginti.

DVYNIAI. Jūsų emocionalumas, nepastovumas ir plepumas gali erzinti aplinkinius, o ypač antrąją pusę. Jeigu visą dieną „kandžiositės“ aštriais žodžiais, tai Naujųjų šventimas vakare nuotaikos ir santykių nepataisys.

VĖŽYS. Mažai tikėtina, kad jums norėsis ką nors aktyviai veikti, kur nors vykti ar išvis kelti koją iš namų. Mielai Naujuosius sutiktumėte lovoje ar patogiame fotelyje prieš TV ar kompiuterio ekraną be jokių šurmulingų vakarienių ir renginių.

LIŪTAS. Jūs turbūt išsiruošite pas draugus arba jų prisikviesite pas save. Galite vykti ir į masinį Naujųjų sutikimą miesto aikštėje. Turbūt tai būtų geriau nei tupinėti apie įkaušusius svečius savo namuose.

MERGELĖ. Regis, jus veiks prieštaringi jausmai. Galbūt manysite, kad Naujųjų sutikimas yra nepageidaujama pareiga, rūpestis, o ne smagumas. Artimųjų planai norai, kirsis su jūsiškiais ir išties teks pasistengti nesugadinti šventinės nuotaikos.

SVARSTYKLĖS. Jums tiesiog kais padai, kaip norėsis kuo egzotiškiau, nekasdieniškiau sutikti Naujuosius, pageidautina užsienyje ar ypatingame renginyje. Visgi kelionės bus gana nesaugios, o nepažįstami žmonės nekels pasitikėjimo.

SKORPIONAS. Regis, jūs nesibodėsite pasinaudoti kitų dosnumu, svetingumu. Kita vertus, ir patys turėsite neplanuotų išlaidų. Atsargiai kelyje, saugokite save bei kitus.

ŠAULYS. Naujųjų sutikimas labai priklausys nuo visos dienos kontaktų, o ypač nuo santykių su partneriu, vaikais. Ginčų kils ne vieną kartą, bus nelengva suderinti planus. Galvokite, ką sakote, kad nieko neįžeistumėte.

OŽIARAGIS. Jums derėtų patausoti sveikatą ir nesiveržti ten, kur galėtų kilti problemų. Jei visgi ruošiatės renginiui, tai daug laiko skirsite staipymuisi prieš veidrodį ir vis jausitės nepatenkinti matomu vaizdu. Nusiteikite pozityviau.

VANDENIS. Jūs būsite labai nusiteikę vakaro linksmybėms, tačiau dieną gali tekti „kariauti“ su savo atžalomis, kurių planai jums nekelia pasitikėjimo. Jei tik galite, vakarokite kartu su savo vaikais, užuot išlakstę į skirtingas puses.

ŽUVYS. Naujųjų sutikimui jums derėtų rinktis namų erdvę, nes kur nors išvykę ar būdami tarp daugybės žmonių, jausitės nejaukiai, o gal ir nesaugiai. Su keliais artimaisiais gana įprastai vakaroti bus ir smagiau, ir naudingiau.

Laimingų Naujųjų metų! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS