Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (kovo 16 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 16 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 16-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Būsite jautrūs aplinkai, linkę greitai įsižeisti. Regis, užgrius nelengvi namų rūpesčiai. Nesistenkite perauklėti šeimos narių arba darykite tai labai taktiškai. Ypač dėmesingi ir subtilūs būkite su vaikais.

JAUTIS. Padaugės bendravimo su įvairiais žmonėmis. Galite gauti intriguojamos informacijos. Vis dėlto galite suklysti vertindami įtakingo ar nepažįstamo asmens požiūrį į jus. Būkite atsargūs kelyje.

DVYNIAI. Tikėtini komerciniai reikalai, įvairūs pirkiniai. Pasistenkite nerizikuoti srityse, susijusiose su nekilnojamuoju turtu, investicijomis, bendra šeimos gerove.

VĖŽYS. Šiandien bus sunkiau išlikti objektyviems, santūriems. Galimi keisti nesusipratimai ar net pavojų keliantys kontaktai. Meilės reikalai klostysis prieštaringai, bet įdomiai.

LIŪTAS. Trokštantieji ramybės, stabilumo šiandien jaus didelį nerimą net tuo atveju, jei konkrečiai aplink nieko neįprasto nevyks. Pasistenkite atsipalaiduoti ir užmiršti darbus bei rūpesčius.

MERGELĖ. Šiandien labai svarbūs bus ryšiai su kitais žmonėmis. Tikėtinos draugiškos kompanijos, kolektyvinės pramogos. Augančiai kartai turėtumėte skirti didesnį dėmesį.

SVARSTYKLĖS. Regis, nelabai sutarsite su vyresnio amžiaus ar konservatyviais, kritikuojančiais aplinkiniais. Veikiausiai jų arba jūsų nuotaiką labai veiks fizinė savijauta. Tiesiog stenkitės būti atlaidesni.

SKORPIONAS. Jūs lauksite svečių arba patys kažkur vyksite, dalyvausite. Turiningas renginys padarys įspūdį. Tačiau kelyje tykos sunkumai, neplanuotos išlaidos. Galbūt gausite žinių, susijusių su politinėmis aktualijomis.

ŠAULYS. Tai gali būti tam tikros transformacijos diena, kai sena staiga atgis arba įgis naują pavidalą. Visgi gali kilti problemų dėl jūsų arba su jumis susijusių žmonių neatsakingo elgesio.

OŽIARAGIS. Būsite valdingi, aktyvūs ir godūs tiek gerąja, tiek negatyviąja prasme. Daug klausimų, reikalų reikės derinti su kitais. Bus sunku, jeigu jie kitaip mąsto. Pasistenkite pažvelgti į situaciją objektyviau.

VANDENIS. Nesavaitgališkų rūpesčių gali sukelti ūkiniai reikalai, neišspręsti praktiniai klausimai. Gali būti, kad susidursite su kliūtimis dėl transporto ar ryšių sutrikimų. Saugokitės aferistų, vagių.

ŽUVYS. Gera diena meniniams užsiėmimams, kompozicijų kūrimui. Galite kūrybingai padirbėti. O jei jūsų veikla kitokia, mintys nepaliaujamai suksis apie romantiką, meilę, vaikus. Regis, mėginsite realizuoti nuotykių alkį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS