Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (kovo 22 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 22 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 22-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Šiandien puikiai susivoksite situacijose, nebus kliūčių susitarti dėl aktualių jums dalykų, deramai sutvarkyti pribrendusius reikalus. Tačiau pademonstruotu šykštumu ar godumu galite kiek sugadinti savo įvaizdį.

JAUTIS. Aktyviai bendrausite ir tvarkysite su verslu susijusius reikalus. Pasirūpinkite garantijomis, jeigu skolinsite pinigus. Ir nesistebėkite, jei tai darys dalykiškas žmogus, su kuriuo turėsite finansinių, komercinių reikalų.

DVYNIAI. Diena nebloga, energetiškai rami, tad jausitės atsipalaidavę. Visgi tai neišeis į naudą tiems, kurie privalo energingai darbuotis ir daug nuveikti. Vargu ar tai pavyks.

VĖŽYS. Norėsis atsipalaiduoti, nieko neveikti, tačiau to padaryti nepavyks. Atsiras rimtų reikalų, rūpesčių. Saugokite dokumentus, raktus. Galimas slaptas, ne itin doras troškimas. Verčiau įveikite tą pagundą.

LIŪTAS. Ši diena turėtų būti gana įdomi. Jus prisimins seni draugai, galite užmegzti reikšmingą pažintį, sulaukti reikalingos pagalbos ar bent jau rimtų pažadų, padrąsinimų. Turėkite omenyje, kad tarpusavio susitarimai jus ne juokais įpareigos.

MERGELĖ. Būsite praktiški, racionaliai mąstantys, organizuoti, bet tuo pačiu stengsitės aprėpti ir gauti daugiau nei įmanoma. Galite sulaukti siūlymo arba spaudimo keisti darbo vietą, metodus, imtis neatidėliotinų reformų.

SVARSTYKLĖS. Galite sulaukti žinių, susijusių su finansinėmis, teisinėmis perspektyvomis, turto ar pelno dalybomis ir pan. Palaikymo ir supratimo galite tikėtis iš nepažįstamų žmonių ar specialistų. Meilėje seksis prasčiau.

SKORPIONAS. Būsite pakankamai pastebimi ir vertinami, bet galbūt norėsite dar daugiau naudos, pagarbos bei meilės. Tikriausiai gausite neblogą finansinį pasiūlymą arba sugebėsite naudingai eksploatuoti kitus. Itin domins erotika, seksas.

ŠAULYS. Norėsis aktyviau veikti profesijos srityje, versle. Tačiau teks skaitytis su kitų žmonių interesais bei norais. Problemų gali kilti asmeniniuose santykiuose arba dėl finansų, mokesčių.

OŽIARAGIS. Darbe galimos reformos, naujovės. Galite sudaryti naudingą komercinę ar tiekimo sutartį. Tikėtinas pasiūlymas dėl geresnio darbo, nuomos ar pan. Tačiau meilės pagundos, kurioms norėsis pasiduoti, gali per daug kainuoti.

VANDENIS. Tikriausiai šiandien panorėsite išbandyti jėgas ir išmonę visur, kur tik įmanoma. Jaudinamų įspūdžių suteiks aistros objektas. Viskas bus gerai, jei nepritrūks supratingumo, noro išgirsti ir suvokti kitų žmonių jausmus, mintis.

ŽUVYS. Užplūs prieštaringos mintys bei nuotaikos. Būsite linkę daug dirbti, kad negalvotumėte apie paaštrėjusias asmenines problemas. Pyktis su aplinkiniais nepatartina - nuoskaudos nebus užmirštos.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS