Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (kovo 3 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 3 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 3-iajai, sekmadieniui.

AVINAS. Ši diena turėtų būti gana įdomi. Jus prisimins draugai, galite užmegzti pažintį, sulaukti reikalingos pagalbos arba pažadų, padrąsinimų. Turėkite omenyje, kad tarpusavio susitarimai jus ne juokais įpareigos.

JAUTIS. Aktyvi, o gal ir įpareigojanti diena. Galbūt teks sakyti kalbas, bendrauti su įtakingais veikėjais ar imtis nesavaitgališkų darbų. Tai daryti vers aplinkybės. Šiandien dar nepriimkite svarbių sprendimų dėl naujų dalykų.

DVYNIAI. Galite sulaukti žinių, susijusių su užsieniu, tarptautiniu renginiu, aktualiomis perspektyvomis ar pan. Palaikymo ir supratimo galite tikėtis iš nepažįstamų žmonių.

VĖŽYS. Šiandien būsite linkę suvokti, pripažinti ir taisyti savo klaidas. Tikriausiai domins erotika, seksas. Galite pasiduoti rizikingai pagundai. Pravartu pasportuoti arba padirbėti fiziškai. Neišlaidaukite.

LIŪTAS. Norėsis aktyviau veikti toje srityje, kuri jus domina. Tačiau teks taikytis ir su kitų žmonių interesais bei norais. O jeigu visaip mėginsite kitus nuginčyti ir neleisite pasireikšti, tai verčiau nesitikėkite palankumo. Saugokitės agresijos, traumų, ugnies.

MERGELĖ. Regis, daug staipysitės prieš veidrodį ir suksite galvą, kaip save pagražinti. Nebloga diena organizmo išvalymui, pabadavimui. Taip pat gerai pasielgsite, jeigu griebsitės namų ūkio darbų, darysite išsamią tvarką.

SVARSTYKLĖS. Nuobodiems užsiėmimams diena nepalanki, bet romantikai tinkama. Galbūt kils ūpas nustebinti mylimą žmogų, palepinti vaikus. Tai nepakenks, jei visur jausite saiką, būsite etiški, subtilūs, nesukelkite pavojingų situacijų.

SKORPIONAS. Gali būti, kad pasijusite išsisėmę, norėsis ramybės, komforto. Stigs sutarimo su artimiausiais žmonėmis, ypač jei jie įkyriai lįs į akis, reikalaudami dėmesio. Pasitelkite kantrybę.

ŠAULYS. Šiandien būsite nusiteikę bendrauti, susirašinėti. Galbūt gausite laišką iš turinčio ką pasiūlyti ar neabejingo jums asmens. Arba patys kažkam rodysite dėmesį ir padarysite stiprų įspūdį.

OŽIARAGIS. Šiandien ieškosite galimybių gurmaniškai pailsėti arba praturtėti. Galbūt bus reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu. Arba tiesiog domėsitės kainomis, nuolaidomis.

VANDENIS. Būsite gana įsitempę, stengsitės kontroliuoti situaciją ir kitus žmones. Galbūt iš aplinkinių sulauksite pastabų, kurios privers kažką rimtai keisti. Saugokitės traumų, agresijos.

ŽUVYS. Šiandien stengsitės atsiriboti nuo bet kokios įtampos, rutinos, svetimos įtakos. Tai nebus taip paprasta, nes jūsų pasąmonė tarsi trokš nuorodų. Ši diena kai kam bus ne dovanėlė ir dėl pašlijusios sveikatos ar ligonio, kuriuo teks pasirūpinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS