Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (kovo 6 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 6 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 6-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Būsite kūrybingi, tačiau nelinkę bendrauti, atsiskleisti. Galbūt nerimausite dėl artimo žmogaus sveikatos, turtinių ar piniginių problemų. Tikėtina, kad suaktyvės žalingi įpročiai arba labiau pajusite jų pasekmes.

JAUTIS. Būsite lengvai pažeidžiami tiek emociškai, tiek fiziškai. Fanatiškai susikoncentruosite į vieną reikalą, darbą, žmogų arba į savo būseną. Labiau pasitikėkite savimi ir neskubėkite kaltinti bei kritikuoti kitų.

DVYNIAI. Tikėtinas didelis aktyvumas, noras pasireikšti, paveikti kitus. Dalykiniai susitikimai gali būti kiek komplikuoti. Neskubėkite įsipareigoti, žadėti, užsiimti naujais darbais. Saugokitės dujų nuotėkio, vandentiekio avarijų.

VĖŽYS. Tikėtini intelektualūs pokalbiai, susitikimai su svarbiais jums žmonėmis. Palankiai įvertintas bus jūsų objektyvumas, kompetentingumas. Tačiau problemų gali sukelti išsiblaškymas kelyje.

LIŪTAS. Stengsitės prisirinkti informacijos ir užmegzti naudingų ryšių, užtikrinančių sėkmę. Plačiai atversite širdį, o gal ir piniginę. Verčiau nebūkite pernelyg patiklūs ir išlaidūs. Reikėtų sutvarkyti finansinius reikalus: sumokėti mokesčius, skolas, įmokas.

MERGELĖ. Įtampa tvyros santykiuose su antrąja puse. Tikriausiai savo apgaulingumu, nesąžiningumu provokuosite konfliktines situacijas. Tai, ką norėjosi nuslėpti, gali išplaukti į paviršių.

SVARSTYKLĖS. Regis, kolegos bus jumis nepatenkinti, kažkuo įtarinės ar kaltins. Pasistenkite daryti tai, ką privalote, o ne gaišti laiką niekams. Galbūt kils noras keisti įvaizdį, eksperimentuoti su dietomis.

SKORPIONAS. Svarbi partnerystė gali patirti išbandymą. Verčiau įveikite pavojingą pagundą. Tačiau jūsų kūrybiniams sumanymams ar viltims veikiausiai lemta išsipildyti. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

ŠAULYS. Diplomatiškai, protingai elgiantis, turėtų pavykti rasti išeitį iš keblių situacijų. Vakare stenkitės daugiau laiko praleisti su vaikais, šeima. Saugokite sveikatą, turtą, atsargiai vairuokite.

OŽIARAGIS. Būsite linkę kitus mokyti, moralizuoti, tuo tarpu patys neatsisakysite abejotinų malonumų. Žinoma, jeigu neturite rimtesnių problemų. Nežiopsokite kelyje.

VANDENIS. Nuo svarbių sprendimų šiandien geriau būtų susilaikyti, ypač jei pristigo laiko nuodugniam apmąstymui. Kreipkite dėmesį ne vien į galimos naudos faktorių, o ir į moralinę reikalo pusę. Pasielgę neetiškai ar neteisingai, daug prarasite.

ŽUVYS. Kai kam tai gali būti apmąstymų, vertybių perkainojimo diena, o kai kam - meninio įkvėpimo, sielos polėkio metas. Vakare prasideda jaunatis, tad ims jaustis bundanti nauja energija, galimas gerumo ir užuojautos antplūdis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS