Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (lapkričio 22 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 22 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė lapkričio 22-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Ši diena pažadins norą dirbti, tvarkytis, rūpintis grožiu, sveikata. Tam tikslui galite pakloti nemažą pinigų sumelę. Jeigu ieškote uždarbio šaltinio, šiandien būsite aktyvūs.

JAUTIS. Šiandien būsite aktyvūs, patrauklūs, tad lengvai atsidursite dėmesio centre, tapsite įvykių ar kalbų ašimi. Pasitikėjimas savimi, drąsa bei jūsų įtaka kitiems jums labai padės.

DVYNIAI. Šiandien gana gera bus jūsų intuicija, meninis skonis, vaizduotė, stipresni užuojautos ir empatijos jausmai. Tačiau bendravimas bei būtinybė skubėti jus vargins labiau nei paprastai.

VĖŽYS. Ši diena gali lemti pokyčius verslo, profesijos srityje arba jų aktyviai sieksite, ims daugėti aiškumo, kas jums tiktų ir ką sugebėtumėte. Tam jus gali įkvėpti draugai, šeimos nariai arba kitų asmenų pavyzdys.

LIŪTAS. Šiandien geriau seksis, jeigu dirbdami rimčiau įsigilinsite į dokumentus, reikiamus duomenis, informaciją. Kita vertus, pernelyg neuždelskite, nepaskęskite smulkmenose.

MERGELĖ. Šiandien tiktų ieškoti atsakymų į svarbius būties klausimus, spręsti globalines problemas, orientuotis į ateitį. Pravartu pagalvoti apie būtinas reformas. Nusimato romantiška intriga.

SVARSTYKLĖS. Jums tikriausiai nuriedės akmuo nuo širdies, nes pagaliau kažkaip išsispręs skolų ar kitoks nuosavybės, draudimo, mokesčių, verslo investicijų klausimas. Galbūt gausite, ko nusipelnėte, ilgalaikių pastangų dėka.

SKORPIONAS. Po vienokio ar kitokio santykių aiškinimosi pelnysite aplinkinių supratimą ir galėsite tikėtis draugiškumo. Galbūt sulauksite realios partnerio paramos ar protegavimo. Bet kuriuo atveju tai įneš konkretumo į situaciją.

ŠAULYS. Darbo reikaluose gali kiek susikirsti jūsų ir dalykinių partnerių nuomonės bei interesai. Gali būti pareikalauta daugiau tvarkos bei disciplinos. Nepraraskite humoro jausmo ir gebėjimo lanksčiai elgtis su principais.

OŽIARAGIS. Ši diena gali būti smagi, nuotaikinga, nes jūs pasižymėsite kūrybingumu, šmaikštumu. Galimos meilės pagundos, naujas pomėgis. Visgi būkite atsargūs, nes kibs infekcijos.

VANDENIS. Kantriai trauksite materialinių ir buitinių problemų naštą. Galbūt domėsitės techninėmis, ūkinėmis prekėmis, apie tai diskutuosite. Pasirūpinkite, kad jūsų namai ir namiškiai būtų saugūs, tvarkingi.

ŽUVYS. Šiandien gana sklandžiai bendrausite su įvairiais žmonėmis. Turėtų pavykti susitarti dėl kažkokio užsakymo ar informacijos. Galbūt čia jums pasitarnaus giminaičiai, seni draugai ar pažįstami.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Nerijus

Tai loterijos bilieta pirkti ar ne?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS