Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 27 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 27 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 27-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Šiandien nesiimkite atsakingų darbų. Kažin ar pavyks viską padaryti taip, kaip norite ir tikitės. Jeigu įmanoma, atsiribokite nuo to, ko vis tiek negalite pakeisti. Galite būti įvelti į konfliktus. Dėl vaikų elgesio galimi nuostoliai.

JAUTIS. Nekokia diena techninei veiklai, kelionėms, reikalams su užsieniečiais, biurokratais. Problemų gali kilti ir namuose. Saugokitės gaisro, domėkitės, kuo užsiima šeimos nariai. Meilės fronte - saulėta ir karšta.

DVYNIAI. Tikriausiai ši diena bus kupina pavojų. Gresia ir nuostoliai, ir avarinės situacijos. Stenkitės išvengti nemalonių incidentų, neskolinkite ir nesiskolinkite pinigų, vertingų daiktų.

VĖŽYS. Galite įsivelti į meilės trikampio peripetijas. Laukia pavydo scenos, santykių aiškinimasis. Kita vertus, palanki diena siekti dominančio asmens palankumo.

LIŪTAS. Šiandien nelabai galite tikėtis pozityvių reakcijų iš savo pašnekovų, ypač jei jie vyrai ar konkurentai. Staiga gali nutrūkti kažkoks susitarimas, atsirasti gilus plyšys santykiuose ar pan. Galima pasijusti auka ar atpirkimo ožiu.

MERGELĖ. Jūsų vaikams ar mylimam žmogui tai gali būti nelengvų išbandymų diena. Gresia pavojingos situacijos. Tačiau po tam tikro sukrėtimo gali išryškėti gilūs meilės jausmai. Saugokite sveikatą, nes ji lengvai pažeidžiama.

SVARSTYKLĖS. Galite patirti nuostolių dėl noro pasipuikuoti arba dėl neapdairumo. Neskubėkite pirkti ir parduoti, pasiskaičiuokite, kas jums naudingiau. Emocijas gali užgauti šeimos nario poelgis ar pavydas.

SKORPIONAS. Ši diena gali būti emociškai nelengva. Galbūt sužinosite apie įvykius, kurie kelia nerimą ir gal yra kaip nors susiję su artimu žmogumi. Gilių išgyvenimų teiks meilė.

ŠAULYS. Gali kilti būtinybė susigrąžinti skolas ar pasiskolinti. Galbūt nuspręsite kažkur investuoti ar padėti artimam žmogui. Jeigu iš to tikitės naudos, turite savanaudiškų siekių, galite nusivilti. Atsargiai kelyje, nes gresia avarijos.

OŽIARAGIS. Galite pakliūti į draugiją, kuri paskatins norą veikti, kurti. Turėtų spręstis kai kurie su veikla, investavimu, bendradarbiavimu susiję klausimai. Didelė rizika - nežinia, daug gausite ar daug prarasite. Tačiau meilės reikalai bus audringi, įkvepiantys.

VANDENIS. Neaiški situacija, negalėjimas apsispręsti aktualiu klausimu gali sukelti neramių minčių. Stenkitės neakcentuoti vien tik savo interesų ir nemėginti neteisėtais būdais jų įtvirtinti. Neprovokuokite agresijos, pavydo.

ŽUVYS. Domins meilės pasimatymai ir galimos romantiškos akimirkos, tačiau kol kas tinkamai užbaikite pradėtą darbą, pasirūpinkite technika. Dėl per didelio skubėjimo, aplaidumo galimos rimtos problemos.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS