Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 1 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 1 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 1-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Šiandien jums ir aplinkiniams stigs emocinės pusiausvyros, susivaldymo ginčuose, diskusijose. Gali plykstelėti nesantaikos židiniai, įvykti nuostolių, avarijų. Nors ketinimai gali būti geri, nesusipratimai vis tiek neišvengiami.

JAUTIS. Kad pasisektų įgyvendinti sumanymus, gali tekti kažko atsisakyti, nusileisti. Pasistenkite, kad nedingtų noras savarankiškai ir sąžiningai tęsti pradėtą reikalą. Nepasiduokite provokacijoms, venkite konfliktų, saugokitės traumų, ugnies, žaibo.

DVYNIAI. Diena aktyvi, bet prieštaringa. Jausis nepakantumas, moralės trūkumas, tykos pavojai kelionėse. Bendraudami per mažai atsižvelgsite į kitų nuomonę. Reikėtų būti atidiems, kad nesukeltumėte apkalbų ir priešiškumo.

VĖŽYS. Pasverkite savo jėgas, prieš imdamiesi atsakomybės, tarpininkavimo. Netikėtai galite susipykti su suinteresuotu asmeniu, atsisveikinti su pasipelnymo ar verslo planu. Venkite konfliktinių situacijų, tolerantiškai žvelkite į aplinkinių psichologinius ypatumus.

LIŪTAS. Jums didelę įtaką darys išorinė aplinka ir šalia esančių žmonių savijauta, todėl galite užsikrėsti tiek gera, tiek bloga nuotaika. Jei nenorite, kad susvyruotų autoritetas ar kiltų partnerystės problemų, susiimkite. Gana nesaugus metas kelionėms.

MERGELĖ. Stengsitės iš visų jėgų, tačiau ir dirbti, ir bendrauti bus nelengva. Nerimą kels tai, kas susiję su užsieniu, paskolomis, studijomis arba sveikata. Galimi nuostoliai, nenumatytos išlaidos.

SVARSTYKLĖS. Ši diena bus kupina įtampos, išbandymų. Jausitės stipriai priklausomi nuo kitų žmonių, verslo bei meilės partnerių. Tuo pačiu jais nepasitikėsite ir ieškosite savo įtarimams patvirtinimų. Kažkoks ryšys gali užsimegzti iš vienatvės ar dėl naudos.

SKORPIONAS. Spirgėsite iš noro daug nuveikti. Galite daryti iškart kelis darbus. Visgi šiandien visur tikėtini trukdymai, nesklandumai, kliūtys, galimos traumos, problemos su artimaisiais. Saugokitės avarinių situacijų, konfliktų.

ŠAULYS. Netikėtas įvykis, susijęs su turtiniais reikalais, sportu, meile, kūryba ar vaikais, gali išmušti iš vėžių. Galbūt vaikai prikrės eibių, pavojingai rizikuos arba neįvyks planuotas pasimatymas, sandoris.

OŽIARAGIS. Šiandien nepalanku dėl ko nors svarbaus tartis, prisižadėti, nes maža vilties, kad tai bus įvykdyta. Tiek kiti, tiek jūs nepakankamai realiai vertinsite situaciją, tad bus sunku išvengti nesąžiningumo ir pavojų. Labiau saugokite vaikus.

VANDENIS. Problemos, susijusios su artimais žmonėmis, gali jus priversti nerimauti. Galbūt išaiškės nemalonus dalykas, kurio anksčiau nesuvokėte. Rūpesčių kels reikalai, susiję su reklama, transportu, statybomis, technika. Neprovokuokite pavojingų situacijų.

ŽUVYS. Tikriausiai šiandien norėsite gauti daugiau nei esate nusipelnę. Galite pasiduoti abejotinai įtakai, prisidėti prie negarbingos ar pavojingos avantiūros. Labiau kreipkite dėmesį į tai, ką darote ir šnekate.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS