Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 2 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 2 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 2-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Profesinė veikla arba darbo paieškos gali pareikalauti iš jūsų didelio jėgų įtempimo bei geležinės kantrybės. Tikėtinas pokalbis su reikliu asmeniu. Galimas netikėtas išbandymas, dėl kurio pasijusite keistai.

JAUTIS. Kažko reikalaudami ar siekdami būkite nuoseklūs, jauskite atsakomybę. Jei dangstote neteisybę, tai ims kilti į paviršių. Galimas kompetencijos ir moralumo išbandymas, po kurio patys pamatysite savo spragas ir ydas.

DVYNIAI. Šiandien vargu ar pavyks maksimaliai priartėti prie tikslo. Netikėtumų gali pateikti tie, kuriais pasitikėjote. Pasistenkite objektyviai vertinti situaciją bei ryšius su kitais žmonėmis.

VĖŽYS. Ši diena bus nerami dėl kai kurių neįvykdytų įsipareigojimų. Tačiau jūs galite įveikti sunkumus, tad kurkite drąsius planus. Kita vertus, to nepadarysite be kitų pagalbos. Pravartu suderinti poreikius bei galimybes.

LIŪTAS. Mintys ir kalbos suksis apie užsienį, tolimas keliones ir ateities perspektyvas. Tačiau rimtiems apsisprendimams nekoks metas, nes labai lengva neteisingai pasirinkti. Jei jūsų veikla susijusi su informacija, mokslu, viešais renginiais, galimi netikėtumai.

MERGELĖ. Gana nerami diena. Galbūt teks skubiai grąžinti skolą ar mokėti delspinigius. Stenkitės atsikratyti įtampos, negatyvaus požiūrio. Tinkamai eksploatuokite techniką, kompiuterį.

SVARSTYKLĖS. Vargu ar bendra dienos situacija leis konstruktyviai spręsti konfliktus, finansinius nesusipratimus. Galite patirti nemalonią staigmeną per asmenį, kuriuo pasitikite. O gal būtent jūs jį nuvilsite. Derėtų labiau pasisaugoti elektros iškrovos.

SKORPIONAS. Darbiniai rūpesčiai pareikalaus dėmesio, teks imtis konkrečių veiksmų. Apdairiai tvarkykite dokumentus. Jūs arba artimas žmogus gali nukentėti dėl netvarkingos technikos, darbo saugos reikalavimų nepaisymo ir pan.

ŠAULYS. Jeigu laiku neatlikote būtinų darbų, jausite nerimą ir nepasitenkinimą. Gali susidurti du svarbūs dalykai: pareiga darbui ir pareiga šeimai, vaikams. Visi reikalaus savo dalies. Sudėtinga bus viską suspėti ir visiems įtikti.

OŽIARAGIS. Tikėtina, kad atsiras neatidėliotinų reikalų, susijusių su namais, vaikais. Galbūt skubėsite kažką pirkti ar parduoti, keisti ar išnuomoti. Emocijos ims viršų, todėl lengva sugadinti asmeninius santykius. Ypač tausokite sveikatą.

VANDENIS. Suaktyvės informacijos ar technikos paieškos. Galbūt gausite pranešimą apie numatomą vizitą. Artimuosius galite nuliūdinti atskleidę savo planą kažkur išvykti, nutraukti dabartinę veiklą ar kt. Gresia avarijos, traumos.

ŽUVYS. Dieną pravartu iš peties padirbėti, pasirūpinti verslo reikalais, o vakare -atsipalaiduoti nuo kasdienių rūpesčių ir pasilinksminti. Galite išgirsti patarimų, kaip plėsti veiklą. Galbūt nuskambės rizikingo pasipelnymo pasiūlymas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS