Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugsėjo 25 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 25 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 25-ajai, antradieniui.

AVINAS. Smulkūs nesklandumai šiandien atrodys lyg užkrečiami. Neskubėkite imtis rizikingos veiklos. Nebūkite tokie tikri, kad jums siūloma prekė ar sutartis iš tikrųjų yra vertinga. Galimi konfliktai ar netikėtumai darbe.

JAUTIS. Šiandien galite pajusti susikaupusį nuovargį, nerimą, nors ypatingų darbų lyg ir nereikės imtis. Galbūt taip pripratote prie kasdienių problemų, kad nebesugebate atsipalaiduoti.

DVYNIAI. Jūsų iniciatyva gali įvykti svarbus susitikimas, renginys. Nusimato daug informacijos, įsimintinų kontaktų. Nebūsite patenkinti tik tuo atveju, jei norimas populiarumas nemažai kainuoja.

VĖŽYS. Regis, ši diena atneš liūdesio arba keisto vidinio šalčio, nusivylimo akimirkų. Nekurstykite nei savų, nei svetimų ambicijų. Naujiems sumanymams gali iškilti kliūčių. Galimas ne itin malonus pokalbis su pagyvenusiu asmeniu, viršininku ar reikliu klientu.

LIŪTAS. Sudarydami sutartis, būkite apdairūs, paisykite įstatymų. Turbūt gausite informacijos, susijusios su išvykusiu asmeniu ar kelione, studijomis, interviu.

MERGELĖ. Ši diena tikriausiai nenuvils, jeigu nereikės daryti toli siekiančių sprendimų, finansiškai įsipareigoti. Tačiau gali būti, kad teks kažką perdarinėti, taisyti, dengti nuostolį, priekaištingai auklėti vaikus.

SVARSTYKLĖS. Gali kilti problemų dėl neseniai padarytų klaidų. Tačiau nelabai suvoksite, ko partneriai ar kiti žmonės iš jūsų nori ir kuo yra nepatenkinti. Kad ir kokios būtų problemos, patys jų neišspręsite, teks kreiptis į kitus pagalbos.

SKORPIONAS. Nekokia diena sveikatai. Nuo pat ryto jausite sunkumą kūne ir/arba sieloje. Tačiau gali būti ir taip, kad sveikata nesiskųsite, bet patirsite įtampą dėl trikdančios informacijos. Atsargiai kelyje.

ŠAULYS. Galite padaryti klaidų, prisidaryti nuostolių. Pasistenkite gerai atrodyti, pasitelkite humoro jausmą - taip praskaidrinsite šią nelengvą dieną ir sau, ir aplinkiniams. Labiau kontroliuokite bei prižiūrėkite vaikus.

OŽIARAGIS. Bus geriau, jei šiandien nesiveršite į viešumą ir apsiribosite kontaktais su artimiausiais žmonėmis. Galbūt jus pasieks atgarsiai apie moralinę ir kitokią atsakomybę.

VANDENIS. Suaktyvės kontaktai su draugais, giminaičiais ar atvykėliais iš toli. Daug kalbėsite telefonu, skaipu, tarsitės, derėsitės. Visgi nelengva bus įtikti aplinkiniams ir išlaikyti santarvę. Galimi įvairūs trikdžiai, sunkumai kelyje ir kitur.

ŽUVYS. Verslo ar turtiniai reikalai gali kiek susikomplikuoti, jei kažko laiku nepadarėte. Galbūt dėl to susijauks jūsų ar kitų žmonių planai. Svarbu vadovautis sveiku protu, viską iš anksto įvertinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS