Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugsėjo 29 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 29 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 29-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Šiandien bus lengva ir įdomu bendrauti. Naujos pažintys gali atverti naujus horizontus. Regis, sužinosite intriguojamą naujieną iš pirmų lūpų. Galite įsigyti vertingą daiktą

JAUTIS. Tikriausiai šiandien susitiksite su jus dominančiu žmogumi. Bendraudami galite išsiaiškinti svarbių dalykų ir paslapčių. Tai gali padėti pigiau ir greičiau sutvarkyti kai kuriuos reikalus.

DVYNIAI. Šiandien iš ryto neverta kur nors skubėti, nes ilgiau pailsėjus, gerai išsimiegojus bus daugiau jėgų ir sėkmės. Tik pavakariais pasijusite žvalesni, energingesni. Jus gali aplankyti žmogus, kupinas naujienų ir įspūdžių.

VĖŽYS. Jeigu norite ką nors nuveikti ar pabendrauti, darykite tai iš pat ryto, nes pavakariais aptingsite ir nebenorėsite nei aktyviai judėti, nei liežuviu malti. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

LIŪTAS. Regis, sugebėsite padaryti įspūdį ne vienam žmogui. Galimi vieši pasirodymai. Galbūt sudalyvausite svarbiame renginyje, prezentacijoje. Pašnekovams, žiūrovams atrodysite kupini įdomių žinių ir planų.

MERGELĖ. Būsite linkę domėtis su tolimomis šalimis susijusiais dalykais, plėsti pažintinį horizontą, planuoti ateities perspektyvas. Seksis bendrauti su užsieniečiais. Nueikite į kokį nors prasmingą renginį.

SVARSTYKLĖS. Regis, šiandien planuosite permainas, ateities tikslus, būsimus žingsnius. Tikėtina žinia ar pakvietimas, dėl kurio kils ūpas keisti įvaizdį ar pasiieškoti aktualios informacijos.

SKORPIONAS. Šiandien šiokių tokių išbandymų gali patirti ir asmeniniai santykiai. Veikiausiai nesutarimus lems skirtingas požiūris, sunkiai suderinami laisvalaikio planai. Derėtų būti atidesniems aplinkinių užuominoms, prašymams.

ŠAULYS. Regis, sieksite, kad būtų daugiau komforto jūsų aplinkoje ir kūne bei sieloje. Vienus tai skatins puoštis, elegantiškai atrodyti, kitus - aktyviai sportuoti ar ūkiškai paplušėti, darant tvarką aplink save.

OŽIARAGIS. Gana maloni diena, skatinanti norą bendrauti su vaikais, gerbėjais bei kurti, sportuoti, pramogauti. Tikėtina, kad įsigysite trokštamą daiktą arba sulauksite išsvajotų dėmesio ženklų.

VANDENIS. Šiandien iki popietės venkite didelės skubos, siekite ramybės, nes būtinas vidinis komfortas. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, namams. Vakarop jau tiktų nerti į pramogų sūkurį.

ŽUVYS. Šiandien jums puikiai seksis bendrauti. Galima šauni išvyka. Vis dėlto labiausiai tam būsite nusiteikę pirmoje dienos pusėje. Pavakariais jau kiek aptingsite ir maloniau, komfortiškiau jausitės namuose su artimiausiais žmonėmis nei kur nors kitur.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS