Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 11 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 11 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė sausio 11-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Būsite išradingi, darbštūs ir galite įdomiai pakeisti ar pakoreguoti savo stilių ar aplinką. Tikriausiai turėsite reikalų, susijusių su mokesčiais, indėliais, akcijomis, verslu, draudimu. Kažką sėkmingai užbaigsite ar išsiaiškinsite.

JAUTIS. Šiandien jūsų mintys, idėjos, vertinimai daug kam atrodys svarbūs ir protingi. Neabejingo požiūrio galite tikėtis ir iš jus dominančio žmogaus. Galbūt teks aiškintis santykius, apsispręsti dėl jų pobūdžio ateityje.

DVYNIAI. Šiandien turėsite daug reikalų ir kontaktų. Turėtų pavykti susidoroti su problemomis darbe, suderinti tai, kas neseniai išsiderino. Įdomu bus susitikti su žmogumi, kuris žino, kaip reikia siekti tikslo.

VĖŽYS. Galimi netikėti pasiūlymai verslo reikaluose, meilėje. Galite tikėtis gerų rezultatų sportinėje kovoje, sceniniuose pasirodymuose, ugdant ir lavinant vaikus. Nesunkiai susitarsite dėl bet kokių aktualių reikalų.

LIŪTAS. Jeigu užteks laiko, pravartu pasitvarkyti buityje, išsiaiškinti nesusipratimus su šeimos nariais, kad niekas nebetemdytų nuotaikos. Sveikata nebus itin gera, bet nusimato pagerėjimas, jei jau kurį laiką negaluojate. Derėtų tinkamai maitintis, ilsėtis.

MERGELĖ. Daug dėmesio skirsite darbui, pareigoms ir tai neliks neįvertinta. Su artimos aplinkos žmonėmis galite susitarti dėl svarbių jums dalykų, bendrų renginių. Galimi intriguojami pasiūlymai, pasimatymai.

SVARSTYKLĖS. Visuose darbuose būsite energingai nusiteikę, o tai reiškia, kad pavyks išlaikyti reikiamą tempą bei krūvį. Tikėtini pinigai, komercinė sėkmė. Galite įsigyti kažką tokio, apie ką anksčiau tyliai pasvajodavote.

SKORPIONAS. Šiandien jumyse netrūks kūrybinio polėkio ir aistros. Nebloga diena deryboms, susitikimams su verslininkais, politikais, visuomenės veikėjais. Pagreitį gali įgyti anksčiau vilkintas sandoris.

ŠAULYS. Diena bus gera, jei vengsite blaškančio šurmulio ir nesiimsite darbų, kurių nesugebate. Slapti asmeniniai reikalai, pomėgiai praturtins jūsų gyvenimą, jeigu tik jie nėra susiję su svaigalais, kvaišalais, religiniu fanatizmu.

OŽIARAGIS. Diena labai aktyvi, drauginga. Nesitversite savame kailyje - viskas bus įdomu, aktualu. Lengvai megsis pažintys. Galbūt pavyks dėl kažko svarbaus apsispręsti. Palanku tarpininkauti ir patiems kreiptis su prašymais dėl informacijos, pagalbos.

VANDENIS. Norėsis kažką svarbaus nuveikti, daug pasiekti, ypač profesijos srityje. Tikėtini neoficialūs ir oficialūs pokalbiai, susitikimai, reikalingos pažintys. Jei norite sėkmės, parodykite kuo daugiau lankstumo bei pagarbos kitiems.

ŽUVYS. Galite dalyvauti susitikimuose su žmonėmis, atvykusiais iš toli, įžymybėmis, verslininkais. Galite susižavėti nepažįstamu asmeniu, nauja idėja, arba patys kažkam padarysite didelį įspūdį.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Irina

Taip as esu gimusi po mergeles zenklu.Ir siuo zodiako zenklu visada pasitikiu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS