Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 14 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 14 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė sausio 14-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Regis, jūsų mintis užvaldys studijų, kelionių, ateities darbų vizijos. Galite planuoti tam tikrą posūkį savo gyvenime. Didelė avarinių situacijų tikimybė. Asmeniniuose santykiuose gali kilti įvairių ekscesų iki įžeidinėjimų, durų trankymo.

JAUTIS. Situacija klostysis nekaip, jeigu ambicijos ar ydingų pagundų galia neleis paklausyti patarimų, nes šiuo metu esate linkę elgtis neatsargiai. Nėra santykių be problemų, tačiau viską galima išsiaiškinti taikiai.

DVYNIAI. Išbandymą patirs jums svarbūs ryšiai. Šiandien itin pavojingi užsiėmimai, susiję su technika, elektra, degiomis, sprogstančiomis medžiagomis. Galite susižeisti arba sužaloti kitus žmones. Saugokite ir turtą, pinigus.

VĖŽYS. Situacija bus gana nestabili - kiekvieną minutę kažkas gali nutikti ir suardyti tiek planus, tiek ramybę. Gali pasireikšti nesaikingumas valgant ir geriant. Nederėtų imtis nelengvų darbų, susijusių su rizika persitempti, susižeisti. Saugokitės traumų, ugnies.

LIŪTAS. Į jūsų šiandienius planus įtrauktos pramogos, viešnagės, meilės pasimatymai nebūtinai vyks pagal sumanytą scenarijų. Gali užgriūti kažkokie neplanuoti darbai arba pasireikš netikėtas sveikatos sutrikimas.

MERGELĖ. Diena atneš šiokių tokių ūkinių, buitinių rūpesčių. Gali streikuoti sveikata, gal ne jūsų, o šeimos nario. O galbūt suges reikalinga technika ar jausitės kalti dėl kažkokio nemalonaus įvykio, incidento. Nuo pavojų itin saugokite savo atžalas.

SVARSTYKLĖS. Jūsų draugiškumas arba kaprizingumas, šiurkštumas veiks visus aplinkinius. Jie, savo ruožtu, reaguos atitinkamai. Be to, nebūsite itin sąžiningi ir ištikimi. To paties galite tikėtis ir iš antrosios pusės. Ugnis, elektra gali parodyti savo piktą galią.

SKORPIONAS. Nors emocine, jausmine prasme ši diena pakili, kūrybinga, tačiau tykos daug pavojų - įvairiose situacijose galimos traumos, avarijos, gaisrai. Gresia ir netikėti sveikatos sutrikimai, priepuoliai.

ŠAULYS. Diena aktyvi, kontaktiška. Aplinkiniai skatins jus veltis į avantiūras, leistis į nuotykius. Sunkiai atsispirsite pagundoms, ir kuo jos pavojingesnės, tuo sunkiau. Atitinkamos gali būti ir pasekmės.

OŽIARAGIS. Nesugebėsite objektyviai vertinti savęs ir aplinkos. Gali nutrūkti svarbus ryšys. Tai priklausys nuo to, kiek leisite pasireikšti negatyvioms emocijoms. Galimas nelaimingas atsitikimas arba nuostolis, sveikatos sutrikimas.

VANDENIS. Šiandieną jausite didesnį aplinkinių susidomėjimą jūsų asmeniu. Tačiau kažin ar tai džiugins. Galimos intrigos, keisti išpuoliai, priekaištai. Labai lengva susižeisti ar ką nors sužeisti, išprovokuoti avarinę situaciją, šeiminę sceną.

ŽUVYS. Jums derėtų būti tolerantiškesniems ir lankstesniems. Kitaip galite labai įskaudinti svarbų žmogų arba išprovokuoti ką nors, kad įžeistų jus. Venkite viską griežtai skirstyti į juoda ir balta. Saugokitės traumų.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Gytė

Šiandien vasario 15 - oji, o apklausa nepakeisra

SUSIJUSIOS NAUJIENOS