Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 4 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 4 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 4-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Ši diena jums turėtų būti šauni. Puoselėsite meilės svajones. Jei parodysite iniciatyvą, patinkantis asmuo sureaguos gana aistringai. Galimi neblogi pasiekimai pramogų versle, sporto srityje. Noriai lepinsite vaikus ir tai gali nemažai kainuoti.

JAUTIS. Šiandien derėtų kartu su šeima aptarti bendrą biudžetą, pakoreguoti kai kuriuos planus, jeigu jie neracionalūs ar per daug skirtingi. Pasikonsultuokite su tarpininkais dėl reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, komercija, nuoma, apdaila.

DVYNIAI. Diena palanki tarpininkavimui, įvairių ryšių mezgimui, prekybai, mokslo ir reklamos reikalams, tačiau darbe gali kilti šiokių tokių problemų. Visgi įvertinimai, atsakymai, kurių gal nesinorėtų girdėti, nuskambės šiltai ir nesukels nuoskaudų.

VĖŽYS. Nebloga diena sudaryti komercines, verslo, nuomos sutartis, įsigyti materialinių vertybių, tartis dėl kredito. Tikriausiai pavyks naudinga linkme pakreipti kai kuriuos aktualius reikalus. Gali kilti dilemų, susijusių su vaikais, gerbėjais.

LIŪTAS. Šiandieną su jumis bus malonu bendrauti. Geriau suprasite kitus, patys būsite atviresni nei paprastai. Sugebėsite pasitelkti savo patirtį bei išmintį, protingai pamokyti. Tačiau namuose nebūtinai sulauksite palaikymo ir santarvės.

MERGELĖ. Pasižymėsite puikia intuicija, suprasite, kas garsiai nepasakoma ir slypi tarp eilučių. Diplomatišku elgesiu galėsite įveikti ar bent jau sumažinti slaptą priešpriešą, intrigas. Daugiau klausykite, mažiau kalbėkite.

SVARSTYKLĖS. Šiandien būsite nusiteikę elgtis maloniai, o savo ruožtu galite tikėtis daugiau geranoriškumo iš aplinkinių. Turbūt iš visų pusių atakuos draugai ir pažįstami, kuriems taip pat nestigs sveiko humoro, diplomatijos. Galimos piniginės rinkliavos.

SKORPIONAS. Jums gali labai stigti kantrybės, pusiausvyros, bet energijos nestokosite. Pasistenkite ją nukreipti teisinga linkme ir nepiktnaudžiauti savo padėtimi.

ŠAULYS. Galite gauti žinią iš toli arba pasiūlymą, susijusį su užsieniu. Gal ruošitės išvykti į kelionę, laikysite egzaminą ar egzaminuosite ir pan. Gali kilti rūpesčių, jei teks susitikti svarbius asmenis, tartis dėl teisinių reikalų ar ko nors nelegalaus.

OŽIARAGIS. Ši diena bus svarbi tiems iš jūsų, kurie tvarko investicijų, palikimo, draudimo reikalus. Palanku ieškoti partnerių, rėmėjų. Gali pasitarnauti atsitiktinai išgirsta informacija.

VANDENIS. Labai aktualus bus verslo partnerystės klausimas arba antrosios pusės situacija. Šiandieniniai susitikimai bei pasimatymai neturėtų nuvilti, bet įtampos sukels. Jos bus mažiau, jeigu jūsų norai, siekiai yra pakankamai realūs.

ŽUVYS. Gerų rezultatų ar naujienų galite tikėtis darbe. Galbūt pavyks įsidarbinti arba papildomai užsidirbti. Ne pro šalį būtų keisti mitybą į sveikesnę, peržiūrėti garderobą ir pagalvoti, kaip jį atnaujinti.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS