Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 5 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 5 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 5-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Pravartu pasirūpinti savo profesiniu tobulėjimu, kelti kvalifikaciją, mokytis naujų dalykų. Nepamirškite, kad svarbus ir išorinis įvaizdis. Kai kurie neatrodę svarbūs ryšiai gali tapti reikšmingi.

JAUTIS. Galimi kūrybiniai ar kitokie laimėjimai, naujos meilės viltys. Galbūt į jus atkreips dėmesį įdomus žmogus. Traukte trauks pasiduoti pagundoms. Regis, tai nemažai kainuos.

DVYNIAI. Mintys suksis apie asmeninį pasaulėlį: šeimą, namus, pinigus. Būsite nusiteikę padaryti viską, kad tik šeimoje įsivyrautų ramybė ir taika. Galbūt net imsitės nedidelio remonto.

VĖŽYS. Šiandien neblogai spręsis reikalai, susiję su korespondencija, reklama, žiniasklaida. Padaugės draugiškų kontaktų, sutarimo su aplinkiniais, išgirsite naujienų, apsispręsite dėl pasimatymo, renginio, sporto varžybų, vaikų lavinimo variantų ar kt.

LIŪTAS. Nebloga diena komerciniams, tiekimo, nekilnojamojo turto pirkimo- pardavimo sandoriams. Šiandien gerovė turėtų plūsti į namus ir į kišenę, o ne iš jos. Ypač jei klausysite savo proto, o ne svetimų patarimų.

MERGELĖ. Jeigu ką tik padarėte per ankstyvas išvadas, jautėtės nepakankamai vertinami, šiandien patys pamatysite, kad nusiminėte be reikalo - jus atakuos susižavėję asmenys, seksis beveik visa, ko imsitės.

SVARSTYKLĖS. Jūsų ausis pasiekusi konfidenciali informacija turėtų padėti apsispręsti dėl aktualaus reikalo. Šiandien verta pasikliauti savo įžvalga, spontaniškais vidiniais pojūčiais.

SKORPIONAS. Tikriausiai šiandien jausitės populiarūs, reikalingi. Įdomiai klostysis jums aktualūs santykiai. Palankus metas įsilieti į kolektyvinę ar visuomeninę veiklą, pilietinį judėjimą, demonstruoti organizacinius, sportinius ir kitus sugebėjimus.

ŠAULYS. Neblogai seksis profesiniai reikalai, verslas, konfidenciali veikla. Jūsų ausis gali pasiekti vertinga informacija, kažkuo pasitarnaus reklama. Nepraleiskite progos sublizgėti tokiame reikale, kurį gerai išmanote. Klausykitės vidinio balso.

OŽIARAGIS. Šiandien reikalai turėtų klostytis beveik taip, kaip pageidaujate. Galbūt gausite svarbią žinutę iš užsienio ar oficialios įstaigos. Turėtų sektis mokslo, publikavimo reikalai. Galimas pasiūlymas, susijęs su kelione, renginiu, pasimatymu.

VANDENIS. Neblogas metas ieškoti galimybių plačiau pasireikšti visuomenėje ir versle, ruoštis kelionei, susitikimui su įtakingu asmeniu ar užsieniečiu. Regis, iš dalies jums pavyks įgyvendinti finansines ar dalykines ambicijas.

ŽUVYS. Šiandieniai vizitai, pokalbiai gali suteikti neblogų vilčių, o konkretūs susitarimai žada palankią eigą. Iš partnerių, simpatijų galite sulaukti įdomių ir netikėtų pasiūlymų. Tačiau labai svarbu neprarasti pagarbos sau bei kitiems.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS