Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 8 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 8 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 8-ajai, antradieniui.

AVINAS. Jeigu leis sveikata, stengsitės ištrūkti iš namų, pamiršti buitinius rūpesčius ir pasisemti įspūdžių. Norėsis patirti smagių akimirkų arba praplėsti akiratį. Tačiau gali nuvilti tie, iš kurių daug tikitės. Galbūt jie kitaip supranta draugystę.

JAUTIS. Tikriausiai šiandien problemų bus daugiau nei jėgų ir noro su jomis grumtis. Tikėtini slapti psichologiniai išgyvenimai. Pavojingos būtų lengvabūdiškos avantiūros, ypač jei jos susijusios su darbu, finansais.

DVYNIAI. Šiandien nelabai seksis tvarkyti oficialius reikalus, mokytis. Jausite didelę įtampą, jei teks demonstruoti kompetenciją, žinias, teikti ataskaitas. Galbūt varginsite aplinkinius, reikalaudami iš jų neįmanomų dalykų.

VĖŽYS. Galite susipykti su artimu žmogumi, patirti nusivylimą, pavydo graužatį. Neskubėkite daryti išvadų iš menko epizodo. Jūsų požiūris gali greitai pasikeisti.

LIŪTAS. Tikriausiai ilgėsitės mylimo žmogaus arba dėl jo nerimausite. Nors būsite seksualūs, energingi, vis dėlto nelengvai pasieksite savo tikslą meilės fronte. Neiššvaistykite daug pinigų, norėdami padaryti įspūdį.

MERGELĖ. Galvosite apie ūkinius reikalus, sveikatą ir išvaizdą. Norėsis keisti gyvenimo būdą, mitybą, o gal ir darbą. Nesigraužkite, jei liks nepadarytų darbų arba ne viskas pavyks tobulai. Dar turėsite galimybę atsigriebti.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai ši diena jus išvargins maloniais ir nemaloniais kontaktais. Galbūt teks tvarkyti susikomplikavusius reikalus. Atsargiau vertinkite gandus, apkalbas. Neskubėkite įtarinėti, užsipulti asmens, kuriam esate neabejingi.

SKORPIONAS. Nesivadovaukite emocijomis ir iliuzijomis, tvarkydami turtinius, komercinius reikalus. Pasisaugokite vagių ir „pažadukų”. Gana gerai seksis buitiniai darbai, namų ruoša, jei tik netingėsite.

ŠAULYS. Gyvenimas gali pateikti išbandymą. Stenkitės tvarkingai atlikti įprastus darbus ir nenuleisti rankų, jeigu kažkas pakryps nenumatyta linkme. Pasisaugokite sukčių, būkite išrankesni informacijai ir pasiūlymams.

OŽIARAGIS. Diena bus nebloga, jeigu neturite didelių norų ir nesate godūs. Seksis bendrauti su draugais ir pažįstamais. Kai ką patarti gali artima moteris. Saugokitės vagių, sukčių.

VANDENIS. Santykius sugadinti šiandien bus lengviau nei juos pataisyti. Venkite klastingų, neteisingų veiksmų ir sprendimų. Būkite tolerantiški. Galbūt pavyks neblogai padirbėti, jei rimtai imsitės suplanuotų darbų.

ŽUVYS. Trūks noro bendrauti su aplinkiniais. Norėsis ramybės, slaptumo. Verčiau nesiimkite tokios veiklos, kuriai prieštarauja jūsų vidinis balsas. Jokiu būdu šiandien nesėskite prie vairo išgėrę alkoholio.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS