Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 9 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 9 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė sausio 9-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Tikriausiai šiandien jausitės gerai tarp draugų ir kolegų. Įdomiai klostysis naujai užsimezgę santykiai. Turėtų kilti ūpas išreikšti kūrybinius polėkius. Kažkas gali nustebinti romantiškomis užuominomis.

JAUTIS. Neblogai eisis profesiniai reikalai, verslas. Jūsų ausis gali pasiekti vertinga informacija arba pasitarnaus reklama. Nepraleiskite šansų sublizgėti tokiame reikale, kurį gerai išmanote.

DVYNIAI. Šiandien reikalai turėtų klostytis beveik taip, kaip pageidaujate. Diena tinkama susitikimams su įtakingais žmonėmis, kviestiniams pietums, pristatymams. Galbūt gausite svarbią žinutę iš užsienio ar valstybinės įstaigos.

VĖŽYS. Iš dalies jums gali pavykti įgyvendinti finansines, komercines ambicijas. Tik nepersistenkite, pirkdami ir išlaidaudami. Nederėtų pernelyg pasitikėti ir antrosios pusės saiko jausmu bei skoniu. Bendraujant, reikėtų daugiau optimizmo, nuoširdumo.

LIŪTAS. Šiandieniai vizitai, pokalbiai gali suteikti neblogų vilčių, o konkretūs susitarimai turės palankią eigą. Iš partnerių, gerbėjų, simpatijų galite sulaukti įdomių ir netikėtų pasiūlymų.

MERGELĖ. Svajosite apie komfortą, švelnumą, meilę. Intuityviai jausite, ko reikia, kad būtumėte laimingesni, patrauklesni. Derėtų ne vien svajoti, bet ir realiai stengtis tai pasiekti.

SVARSTYKLĖS. Traukte trauks pasinerti į malonumus, pasiduoti pagundoms. Galbūt sužinosite įdomią naujieną ar patirsite staigmeną. Pasilepinkite jums siūlomais malonumais, negailėkite komplimentų, švelnumo.

SKORPIONAS. Galite gauti pasiūlymą užsidirbti pinigų arba lengvatinėmis sąlygomis įsigyti vertingą daiktą. Dėl to derėtų pasitarti su šeimos nariais. Vakare laimės gali suteikti jums neabejingas žmogus, malonus laiškas.

ŠAULYS. Šiandien neblogai spręsis reikalai, susiję su logistika, reklama, žiniasklaida, mokslu. Padaugės draugiškų kontaktų, sutarimo su aplinkiniais, išgirsite naujienų.

OŽIARAGIS. Šiandien aplink save ieškosite grožio arba jį kursite. Nebloga diena komerciniams, tiekimo, nekilnojamojo turto sandoriams. Tik be saiko neišlaidaukite mieliems niekniekiams.

VANDENIS. Šiandien pasižymėsite greita reakcija, originaliu mąstymu, gebėjimu bendrauti. Gali atsirasti progų pademonstruoti savo talentus, išradingumą. Svarbu pernelyg nesivadovauti emocijomis.

ŽUVYS. Būsite emocionalūs, jausmingi, bet kartu paslaptingi ir užsidarę. Tikėtina, kad jus suintriguos mįslingas asmuo ar naujiena. Galbūt bus sunku kažką suprasti, konkrečiai susikalbėti, susitarti, tačiau labai padės intuicija.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS