Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (spalio 1 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 1 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 1-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Galite gauti vertingos informacijos, tad neatsisakykite pabendrauti net su tais, kurie jums nelabai patinka. Nepraleiskite progos ko nors naujo išmokti, sužinoti. Saugokite nuo sužalojimų rankas. Neviršykite greičio kelyje.

JAUTIS. Šiandien toliau spręsite senas problemas. Ramiai įvertinkite savo galimybes, nuopelnus. Galbūt sulauksite pasiūlymų dėl bendradarbiavimo kuriant verslą ar kt. Gana palanku tvarkyti turtinius, reklamos, komercinius reikalus.

DVYNIAI. Rimtų reikalų imtis nesinorės, mieliau plauktumėte pasroviui. Tačiau tikrai nebūsite linkę atsisakyti nuotykių ir sporto. Labai jautrūs kvėpavimo organai, rankų nervai ir kt. Gali pasireikšti alerginės reakcijos.

VĖŽYS. Šiandien palankiau ne patiems reikšti savo mintis, iniciatyvą, o stebėti, žiūrėti, ką daro, sako, veikia kiti. Būsite nusiteikę slaptiems meilės pomėgiams, meninei kūrybai, meditacijoms. Gali sudominti konfidenciali veikla ar slapta informacija.

LIŪTAS. Palanku planuoti ateitį, tačiau vertėtų gerai atsirinkti, su kuo jums pakeliui. Kitų parama bus labai svarbi, siekiant įgyvendinti tikslus. Jūsų širdį gali užlieti stiprūs, bet prieštaringi jausmai pažįstamam žmogui.

MERGELĖ. Šiandien labai svarbu užbaigti neatidėliotinus darbus, parengti ataskaitas, jeigu tai aktualu. Tinkamai elkitės su technika, ugnimi, nes didesnė gamybinių ir kitokių traumų grėsmė.

SVARSTYKLĖS. Būsite nusiteikę filosofuoti, politikuoti. Švietimo, mokslo, užsienio reikalai, teisinės aktualijos šiandien gali stipriai prikaustyti jūsų dėmesį. Arba vaikai sukels netikėtų rūpesčių savo netinkamu elgesiu ar neįprastomis reakcijomis.

SKORPIONAS. Tinkama diena kruopščiam darbui. Imkitės neatidėliotinų finansinių, mokestinių reikalų užbaigimo. Gali apimti pagunda išlaidauti ar siekti uždraustos meilės vaisiaus. Regis, būsite linkę rizikuoti. Nieko gero, jei tai gali nekaip paveikti šeimą.

ŠAULYS. Tai gali būti emociškai dirgli diena. Regis, itin jautriai reaguosite į jums nepalankių oponentų pareiškimus bei elgesį. Turėkite omenyje, kad žodinė ar kitokia agresija sukeltų tik agresiją, o ne santykių pagerėjimą.

OŽIARAGIS. Teks vikriai suktis darbe, kad laiku užbaigtumėte tai, ką turite užbaigti. Galimos techninės problemos. Sveikata pasigirti veikiausiai negalėsite. Gresia uždegimai, alerginės reakcijos.

VANDENIS. Trokšite sublizgėti scenoje, sporto arenoje ar kt. Jums kaip oro reikės aplodismentų, komplimentų, meilės. Aktyvų asistavimą jūsų aistros objektas gali palaikyti priekabiavimu ar net persekiojimu.

ŽUVYS. Norėsis nusišalinti nuo globalių reikalų ir apsiriboti asmenine erdve, šeima. O galbūt aplinkybės savaime privers dėmesį nukreipti į artimuosius. Išties tiktų atsidėti namų reikalams.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS