Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (spalio 15 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 15 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 15-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Šiandien stengsitės rimtai padirbėti, įveikti sunkumus ir turbūt tai duos neblogus vaisius. Galbūt vyksite į viešą renginį arba patys kažką organizuosite. Regis, ir flirtams laiko surasite.

JAUTIS. Šiandien jus labiausiai domins veikla, susijusi su politika, mokslu, kelionėmis ar žmonėmis iš toli. Gerai atliktas darbas, pademonstruota kompetencija neliks nepastebėti. Galite tikėtis moralinio ir finansinio įvertinimo.

DVYNIAI. Šiandien tiktų pasirašyti sutartis, prisiimti finansinius įsipareigojimus, derėtis. Gana neblogai seksis meilės ir pinigų reikalai. Jums gali pavykti atgauti skolą arba kažką pasiskolinti, pasirūpinti kreditu, nuoma, verslu.

VĖŽYS. Šiandien kartu su partneriu tarkitės dėl svarbių sprendimų. Regis, jūsų naudai gali pasitarnauti ne tik partneriai, bet ir konkurentai. Jie gali pamėtėti neblogų idėjų.

LIŪTAS. Gana palankiai turėtų spręstis klausimas, susijęs su įsidarbinimu, studijomis arba sveikatos atstatymu. Regis, daug dėmesio skirsite išvaizdai, stiliaus formavimui.

MERGELĖ. Šiandien palanku skirti pasimatymus, susitikti su bičiuliais, gerbėjais, reikštis scenoje, projektinėje veikloje ir pan. Jeigu nepasiseks meilėje, galbūt sėkmė nusišypsos žaidime, konkurse.

SVARSTYKLĖS. Padaugės sentimentų šeimai, tėvams, praeičiai. Geriausiai jausitės namuose arba tokioje vietoje, kur nėra triukšmo, šurmulio, svetimų žmonių. Mielai tvarkysite buitį, aplinką.

SKORPIONAS. Diena bus įdomi, sėkminga, jeigu užsiimate žiniasklaida, tarpininkavimu, reklama, komercija. Jus gali pakviesti į įdomų renginį, pobūvį ar pasimatymą.

ŠAULYS. Šiandien palanku tvarkyti dokumentus ir reikalus, susijusius su darbu ar įsidarbinimu, verslu, nekilnojamuoju turtu, įvaizdžio koregavimu. Beveik visur jums seksis, ypač jeigu pasitelksite humoro jausmą.

OŽIARAGIS. Jus gali nustebinti draugiškas pasiūlymas, simpatiško asmens dėmesys. Apskritai, būsite gana emocingi ir linkę sureikšminti malonius dalykus, pokalbius, komplimentus.

VANDENIS. Tai turėtų būti rami ir harmoninga diena, arba jums to labai reikės. Gal jausitės kiek vieniši, gailėsite savęs, ilgėsitės mylimo žmogaus, šeiminės laimės. Nepiktnaudžiaukite svaigalais. Galbūt pasižymėsite kūrybos, meno, medicinos srityse.

ŽUVYS. Šiandieną sulauksite dėmesio iš draugų, kolegų. Galite gauti pakvietimą į bendraminčių ar draugo organizuojamą renginį. Nors būsite užsiėmę įvairaus pobūdžio veikla bei kontaktais, į šeimos aktualijas irgi neturėtumėte numoti ranka.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS