Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (spalio 19 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 19 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė spalio 19-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Šiandien būsite nuostabūs pašnekovai. Ypač seksis bendrauti su moterimis. Iš jų sulauksite dėmesio ir pagalbos. Galima pažintis, pakvietimas į įdomų renginį. Pernelyg neišlaidaukite, jauskite saiką.

JAUTIS. Nors ši diena iš esmės nebloga, jūs būsite tie, kurie gali susinervinti dėl menkiausios smulkmenos, nepatikusio žodžio. Atsargiai kelyje bei su ugnimi.

DVYNIAI. Šiandien pravartu konsultuotis su specialistais, jeigu reikia protingų ir naudingų patarimų. Galbūt mėginsite susitikti su kažkuo, kas atvyko ar sugrįžo iš užsienio, aptarti klausimus, susijusius su mokslu ar kelionių planais.

VĖŽYS. Galite atgauti skolą arba kažką pasiskolinti. Antroji pusė bus linkusi pritarti jūsų poreikiams, net jei tai nemažai kainuoja. Pažįstamas asmuo gali pateikti pasiūlymą, susijusį su kelione, nauju projektu.

LIŪTAS. Būsite nusiteikę aiškintis asmeninius ir dalykinius santykius. Galbūt gausite pasiūlymą tarpininkauti, bendradarbiauti ar kitaip partneriauti. Tai jus veiks prieštaringai: ir sudomins, ir kels nerimą.

MERGELĖ. Būtų geriausia, kad šiandien sugebėtumėte suderinti darbą ir poilsį, nepuldami į kraštutinumus, nepersitempdami. Palankiai veiks planinga reikalų bei laisvalaikio eiga. Derėtų skirti dėmesio tiems, kurie jus myli.

SVARSTYKLĖS. Būsite geranoriškai nusiteikę, dosnūs. Pravartu užsiimti menu, tvarkyti pinigų, turto reikalus, dalyvauti kūrybiniuose konkursuose arba skatinti tam vaikus. Nepamirškite rūpintis ir sveikata.

SKORPIONAS. Jūs būsite gana priekabūs artimųjų atžvilgiu, nepakantūs jų argumentams, prieštaravimui bei buitinei netvarkai. Tačiau jus turėtų džiuginti menas, talentingi žmonės ir pan.

ŠAULYS. Būsite aktyvūs, domėsitės įvairia informacija, aktualiais įvykiais. Galite kažkam padaryti įspūdį savo kalba ar rašytais komentarais. Galima nauda per reklamą, komercinę veiklą. Tik nežiopsokite kelyje.

OŽIARAGIS. Turėtumėte gana sėkmingai tvarkyti komercinius ir finansinius reikalus, nepriekaištingai atlikti dalykines ir buitines užduotis. Venkite abejotinų aferų. Galite susitikti seną pažįstamą ar sulaukti giminaičio skambučio.

VANDENIS. Nors diena nebloga ir seksis siekti saviraiškos, jumyse lengva pažadinti „žvėrį“. Būsite emocionalūs, atvirai reikšite jausmus, ūmiai reaguosite į kritiką, replikas, komentarus.

ŽUVYS. Galite pasijusti vieniši, kamuojami nerimo ar kažkokių baimių. Tačiau kai kuriose srityse nusimato neblogi rezultatai. Jums padės paaštrėjusi intuicija, kūrybinis įkvėpimas. Vakare pamirškite reikalus ir pasilepinkite maloniu atokvėpiu.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS