Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (vasario 24 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 24 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė vasario 24-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Nedelskite, jei reikia mokėti mokesčius, grąžinti skolas. Šiandien jūs sugebėsite pasipelnyti, naudingai apsipirkti ar paskolinti. Apskritai, mokėsite išnaudoti kitus žmones, jų silpnybes.

JAUTIS. Nuotaikos ir planai kaitaliosis, labiausiai dėl kitų įtakos ir nenuoseklumo. Neblogas metas gludinti meilės santykius. Jeigu jausmai dar nevirto pelenais, juos įmanoma vėl įžiebti.

DVYNIAI. Neverskite savęs šiandien imtis to, ko nepajėgiate, atsipalaiduokite. Jums reikėtų paisyti kitų žmonių nuomonės bei norų, bet tuo pačiu neignoruoti savų poreikių. Pasistenkite suderinti naudą, pareigą ir malonumus.

VĖŽYS. Pasižymėsite gyvumu ir seksualumu. Jeigu sveiko proto bus daugiau negu aistrų ir emocijų, tai ši diena viską sustatys į savo vietas ir taps aiškiau, ką mylite ir ko siekiate. Įmanomas žavus meilės pasimatymas ar smagi išvyka.

LIŪTAS. Gali apimti nepasitenkinimas sava aplinka ar gyvenimo būdu, ir tai vers kažką galvoti, planuoti. Nebūkite savanaudiški, netingėkite skirti geranoriško dėmesio artimiems žmonėms, juos pagirti užuot vis kritikavus ir peikus.

MERGELĖ. Bendravimas jums šiandien bus reikalingas kaip oras, tačiau pirmenybę teiksite virtualiam ryšiui. Mielai naudositės telefonu, internetu. Vakare galite pajusti ypatingą švelnumą, užuojautą artimam žmogui.

SVARSTYKLĖS. Šiandien ieškosite atramos, globos. Jus iš tikrųjų geriau nei paprastai supras, padės jūsų aplinkos žmonės. Pasidalindami džiaugsmais ir rūpesčiais tapsite vieni kitiems artimesni.

SKORPIONAS. Aplinkiniai šiandien jaus iš jūsų sklindančią šilumą ir atsakys tuo pačiu. Galima prašyti paramos ar ją teikti. Tik nesistenkite kažko nuveikti per jėgą. Jeigu jausite, kad nepakanka jėgų, atsisakykite sumanymo.

ŠAULYS. Šiandien galite trokšti ramybės, vienatvės, atsiribojimo. Nors ir bendravimas eisis sklandžiai, tačiau didelio džiaugsmo nesuteiks. Seksis medituoti, ieškoti ryšio su pasąmone. Nebūkite išsiblaškę kelyje ir kitur.

OŽIARAGIS. Dėl savo planų, pasirinkimų pasitarkite su draugais bei žmonėmis, kuriuos tai kažkaip gali paliesti. Galite patirti gerų emocijų per drauges, pažįstamas moteris. Kai kurie jų patarimai bus išties vertingi.

VANDENIS. Šiandien viskas bus gerai, jei nenorėsite per daug ir nekelsite nei sau, nei kitiems per didelių reikalavimų. Neišeikvokite visų jėgų buitinei ruošai, įvairiems darbams, lakstymams po parduotuves.

ŽUVYS. Gali būti, kad sulauksite svečių ar svarbių naujienų, žinių iš toli. Pravartu pasimokyti arba pabendrauti su seniai matytais žmonėmis, prisiminti, kas buvo gero praeityje, ir kartu pasvajoti apie ateitį.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Vėžys

Vaje! Ir kur dabar mestis? Noriu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS