Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (vasario 5 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 5 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 5-ajai, antradieniui.

AVINAS. Tikriausiai jums pavyks išsaugoti reputaciją ir pasiektas pozicijas, kad ir kaip to nenorėtų jūsų priešininkai. Nusimato rimtas pokalbis, diskusija, susirinkimas. Daug galite sužinoti per tarpininkus.

JAUTIS. Vadybinė, finansinė atsakomybė gali sukelti didelį vidinį nerimą bei nesveiką įtampą. Darykite kompromisus tik ten, kur tai neatsigręš negatyviu aspektu. Šiuo atveju su kuo nors susipykti būtų geriau, nei nusileisti ir nukentėti.

DVYNIAI. Svajosite apie dalykus, nutolusius nuo kasdienybės: keliones, karjerą. Gali pasirodyti, kad ne viskas taip paprasta ir miela, kaip manėte. Tikėtini kontaktai su užsieniečiais ar jums nepažįstamais žmonėmis.

VĖŽYS. Viskas seksis gana gerai, jeigu sugebėsite tvarkyti sudėtingus dalykinius, finansinius reikalus. Galite kurti planus, susijusius su darbo ar aplinkos pakeitimu, grožio ir sveikatos procedūromis.

LIŪTAS. Regis, apie nieką negalėsite galvoti, išskyrus asmeninius santykius. Emocijos banguote banguos – tai pakilimas, tai vėl nuosmukis, skaudžios abejonės. Galimi nesusipratimai. Jeigu taikysitės, laviruosite, seksis kiek geriau.

MERGELĖ. Darbai veikiausiai vyks be trikdžių, išskyrus nepalankų ankstyvo ryto metą. Gali atsirasti nenumatytų išlaidų, galbūt ką nors reikės taisyti, remontuoti. Galimas rūpestis, susijęs su artimu žmogumi ar augintiniu – jo elgesiu arba sveikata.

SVARSTYKLĖS. Šiandien norėsis įsijungti į kokią nors aktyvią veiklą, mėginti laimę scenoje ar kt. Problemų gali sukelti vaikai, gerbėjai. Lengva pasiduoti netinkamoms pagundoms.

SKORPIONAS. Padidės emocinis jautrumas, nepasitenkinimo jausmas savimi ir aplinka. Norite ar nenorite, jums teks tvarkyti buitinius reikalus, padėti artimiesiems, kalbėti apie problemas su šeimos nariais.

ŠAULYS. Regis, jūsų žodis bus svarus, sumanymai – verti dėmesio, o pašnekovai – įdomūs. Tai, ką sužinosite, gali jus kažkaip įpareigoti. Vis dėlto svarbu pasitikrinti, ar informacija, kuria remiatės, yra patikima. Juk nenorite suklaidinti savęs bei kitų.

OŽIARAGIS. Viskas bus gerai, jeigu nesistengsite gauti to, ko nenusipelnėte, ir nenumosite ranka į kasdienius darbus. Pravartu peržiūrėti šeimos biudžetą, visų jos narių poreikius, apgalvoti pirkinius.

VANDENIS. Regis, jus traukia naujovės, egzotika. Galite elgtis beatodairiškai, rizikingai, kažko siekti lyg apsėsti. Nors ir bus kliūčių, jūsų slaptas noras gali išsipildyti. Tik tai nebūtinai ves į gera.

ŽUVYS. Dėl nuo jūsų nepriklausančių priežasčių gali pasikeisti kai kurie svarbūs planai. Gerai jausitės tik niekieno netrukdomi, nevaržomi. Kol kas nekelkite aukštų reikalavimų nei sau, nei kitiems. Saugokitės sukčių ir patys nesukčiaukite.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS