Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (vasario 6 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 6 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 6-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Šiandien nesiimkite sudėtingų darbų, nes jiems atlikti galite pristigti ir jėgų, ir kantrybės. Kaupkite energiją, lėšas bei žinias, siekite dvasinės ramybės. Neblogai seksis tokie užsiėmimai kaip socialinė, meninė, ezoterinė veikla.

JAUTIS. Būsite kilnūs ir dosnūs savo draugams. Svarbesni bus tarpusavio santykiai, norėsis flirtuoti, stebinti. Bet kuriuo atveju kitiems darysite įdomaus žmogaus įspūdį, intriguosite.

DVYNIAI. Šiandien itin svarbu, kokį įspūdį padarysite darbdaviui, vadovybei. Jeigu pasistengsite, jums seksis taisyti darbo trūkumus, nuosekliai vykdyti planą, susijusį su karjera, verslo perspektyvomis ar kt.

VĖŽYS. Gali būti, kad reikalų turėsite su nepažįstamais žmonėmis, galbūt su atvykėliais iš toli. Arba tarsitės dėl internetinio užsakymo, kelionės, projekto. Regis, seksis studijuoti, rengti publikacijas, rašyti.

LIŪTAS. Nepasitenkinimas esama padėtimi jus skatins imtis energingų priemonių. Kita vertus, gali nepakakti stabilaus palaikymo. Arba tie, kurie šiandien entuziastingai pritars, rytoj ims kalbėti kitaip, išsisukinėti. Regis, sėkmingai reguliuosite kitų žmonių pajamas.

MERGELĖ. Kiek šiltesni santykiai darysis su kolegomis, aplinkiniais. Visgi galite ne itin atsakingai pasielgti romantiškų santykių srityje. Regis, tai skatins sustiprėję nepasitikėjimo ir pavydo jausmai.

SVARSTYKLĖS. Būsite darbštūs, noriai talkinsite kolegoms ir pažįstamiems bet kokioje veikloje. Tai leis pakeisti nuomonę apie jus tiems, kurie buvo priešiškai nusiteikę, jūsų nemėgo ar negerbė.

SKORPIONAS. Šiandien galite tikėtis daugiau džiaugsmo ir meilės, energijos ir kūrybinio polėkio. Neblogai judės įprastiniai darbai. O jeigu pamėginsite realizuoti savo romantiškas fantazijas, jums išties turėtų pavykti.

ŠAULYS. Galite turėti piniginių ir buitinių rūpesčių, kuriuos išspręsite gana nesunkiai, jei pasitelksite į pagalbą artimus žmones. Tai ne tik palengvins naštą, bet ir sustiprins tarpusavio ryšį.

OŽIARAGIS. Nemažai bendrausite su pažįstamais žmonėmis, giminaičiais, draugais. Įsiklausykite į jų patarimus, perspėjimus ir mokykitės iš svetimų klaidų. Su geranoriškumu, meile, išmintimi galima daug ką pagerinti ar išvengti nemalonumų.

VANDENIS. Galite gauti žinią apie reikalus, susijusius su artimais žmonėmis, turtiniais santykiais. Jeigu kils noras rizikuoti finansine, turtine prasme, raskite būdų kažkaip apsidrausti.

ŽUVYS. Ši diena žada daugiau gerų emocijų, nors dėl padidėjusio emocinio jautrumo būsite linkę išpūsti bet kokį menkniekį ir be reikalo nerimauti. Jeigu susikaupsite ir dirbsite, bendrausite be įtampos, jums puikiai seksis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS