Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (vasario 9 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (VASARIO 9 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė vasario 9-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Tikriausiai ši diena privers pasirūpinti pinigų, turto reikalais, dokumentais, pirkiniais. Vos spėsite tenkinti išaugusius antrosios pusės bei vaikų poreikius. Derėtų pasidomėti, ar jiems iš tikrųjų tiek daug reikia.

JAUTIS. Šiandien netrūks emocijų ir nerimo. Jei kažkokių įsipareigojimų įvykdyti nepajėgsite, jausitės nekaip, norėsis ką nors apkaltinti. Galbūt atskleisite kito žmogaus klastą, melą arba seną klaidą.

DVYNIAI. Galbūt teks bendrauti su senu pažįstamu arba prisiminti seną pažadą, įsipareigojimą. Pasverkite savo žodžius, neįklimpkite į melą, intrigas. Jeigu dėl savo jausmų ar ketinimų abejojate, nesuteikite tuščių vilčių.

VĖŽYS. Šiandien nelengva bus vykdyti konkrečias užduotis, pareigingai dirbti ar tiesiog išpildyti pažadus, tačiau jausite, kad tai būtina. Turbūt neišsisuksite nuo pokalbio su svarbiu jums asmeniu ir neišvengsite pretenzijų.

LIŪTAS. Šiandien bergždžiai eikvosite laiką bei energiją, jei mėginsite kitus ko nors išmokyti, įrodyti savo tiesą, pamokslauti. Pasieksite tik to, kad nukentės jūsų įvaizdis ir savimeilė. Galite pasijusti „vedžiojami už nosies” arba ignoruojami.

MERGELĖ. Galimi nedideli pasiekimai per publikacijas, užsienį, mokslą, tačiau bus ir rūpesčių. Gal išgirsite pranešimus apie nelengvai įveikiamas kliūtis, trukdančias siekti numatyto tikslo. Klastingas pažįstamas gali pakišti koją kai kuriems jūsų planams.

SVARSTYKLĖS. Būsite gana išsiblaškę, nenuoseklūs ir nekantrūs. Nepalanku ko nors primygtinai reikalauti, skųstis, reikšti pretenzijas. Tačiau jei jums aktualu, taip elgdamiesi nesunkiai atsikratysite tų ryšių, kurie ėmė slėgti, varginti.

SKORPIONAS. Būkite korektiški su aplinkiniais, partneriais. Nieko nedarykite atmestinai, kad nekiltų problemų ir nebūtų progos kitiems suvesti su jumis sąskaitas, atkeršyti už slaptas nuoskaudas. Rūpinkitės sveikata.

ŠAULYS. Galimi nesusipratimai su vaikais, mylimu žmogumi. Jūsų arba jų iškrėstos išdaigos gali būti nuostolingos. Be to, atsiras ūkinių rūpesčių, neatidėliojamų reikalų arba susirūpinti privers sveikatos problema.

OŽIARAGIS. Jus gali prisiminti seni gerbėjai, buvęs sutuoktinis ar vaikystės draugai. Tačiau jie primins ir senas nuoskaudas, praradimus, negrąžintas skolas. Tai gali įnešti į jūsų gyvenimą sumaišties. Venkite alkoholio, narkotikų, saugokitės „ilgapirščių”.

VANDENIS. Jums trūks emocinės pusiausvyros, nežinosite, ko pirmiausia imtis. Atsakingiau vertinkite pateikiamą ir gaunamą informaciją. Tyčia ar netyčia galite apgauti, suklaidinti aplinkinius. Venkite svaigalų.

ŽUVYS. Tikriausiai pavyks įgyvendinti planuotą finansinę operaciją. Jeigu kam nors rinksite dovaną, pasižymėsite labai praktišku požiūriu. Deja, kiti tai gali palaikyti šykštumu, fantazijos stoka. Būsite linkę užsimerkti prieš tai, kas jums nėra malonu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS