Astrologinė prognozė gegužės 14-20 d. | kl.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ GEGUŽĖS 14-20 D.

AVINAS

Ši savaitė gali būti sudėtinga. Peržiūrėjimo pareikalaus finansiniai reikalai, komercinės sutartys, gali tekti spręsti technines problemas. Būkite atsargūs, kad netektų gailėtis dėl savo neapdairumo. Savaitgalis bus šeimyniškas. Jei su namiškiais santykiai geri, jausitės gerai. Tačiau, jei kas nors bandys jus spausti, konfliktai neaplenks. Suteikite šalia esantiesiems gerų emocijų, kuo nors palepinkite ir debesys išsisklaidys.

JAUTIS

Racionaliai planuokite savo veiksmus, nepasitikėkite akla sėkme. Tai, ką mėginsite įteigti kitiems, kaip traktuosite informaciją, nebūtinai atitiks objektyvią tiesą. Prisiimdami naują atsakomybę turite būti įsitikinę, kad sugebėsite pateisinti kitų pasitikėjimą. Tikėtina, kad susidursite su materialinėmis problemomis, kliūtimis dėl transporto, ryšių sutrikimų. Jei kur nors išvykstate savaitgaliui, nelėkite lyg be galvos.

DVYNIAI

Šią savaitę nebus lengva susitarti su kitais. Dažnai norėsis pabūti vienumoje, pailsėti nuo šurmulio, įsiklausyti į vidinį balsą. Nuo savaitės vidurio jau palanku brandinti naujus planus. Nors jūsų emocijos ir toliau banguos kaip jūra, mąstysite racionaliau. Jei per daug sau leidote finansine prasme, gali kilti problemų. Jūsų viltys, susijusios su pasipelnymu, šį savaitgalį gali iš dalies realizuotis. Vis dėlto rizikuokite saikingai.

VĖŽYS

Šią savaitę galimas nemalonus pokalbis, nesusipratimas arba papildomi reikalavimai. Asmuo, kurį laikėte draugu, gali pasielgti klastingai ar tiesiog jums nenaudingai. Būsite nusiteikę ieškoti kaltų. Pasistenkite atskirti melą ir saviapgaulę nuo realybės. Atgaivos teiks rami aplinka, galimybė plaukti pasroviui ir kartu jaustis saugiai. Venkite svaigalų, abejotinų kompanijų. Jeigu savaitgalį išvengsite kivirčų, patirsite gerų įspūdžių.

LIŪTAS

Šią savaitę geriau seksis tiems, kurie nebijo darbo ir iššūkių. Galimas neplanuotas pokalbis su įtakingu asmeniu, o gal ir su aršiu oponentu. Nesistenkite bet kokia kaina atrodyti pranašesni už kitus. Nepasiduokite provokacijoms. Savaitei įpusėjus, rasite progų ir laiko pasidžiaugti bendraminčių draugija. Savaitgalį leiskite sau atsipūsti nuo darbų, pareigų. Domins dvasinės praktikos, vidinės transformacijos.

MERGELĖ

Šią savaitę jums rūpės ir globalūs reikalai, ir asmeninė karjera, ir mokslo aktualijos. Su nerimu lauksite rezultatų, atsakymų. Jei turite bylinėtis, vykti į komandiruotę, susitikti su užsieniečiais, gali iškilti nenumatytų keblumų. Atsigauti po darbo padės flirtai, diskusijos. Abejotinų pramogų vis dėlto geriau būtų atsisakyti. Saugokite vaikus, mylimą žmogų, nes jų tyko pavojai. Savaitgalį susitiksite su žmonėmis, kurių pasiilgote.

SVARSTYKLĖS

Ši savaitė žada stiprių įspūdžių ir pojūčių. Bus dalykų, dėl kurių labai nerimausite. Galbūt sužinosite nelinksmą žinią arba netikėtai paaštrės kai kurios finansinės, skolų, vaikų problemos. Be reikalo eikvosite laiką ir energiją, jeigu mėginsite įrodyti savo tiesą, apeliuosite tik į asmeninius nuopelnus. Nuo savaitės vidurio vis labiau domins kelionės, tarptautiniai renginiai. Savaitgalį būsite labai užsiėmę.

SKORPIONAS

Šią savaitę ne viskas sklandžiai klostysis. Jausite kai kurių žmonių priešiškumą. Valdykite savo emocijas, nepasiduokite pykčio protrūkiams. Regis, daug galvosite apie pinigus, mokesčius, įmokas. Rūpės ir svetimos skolos bei nauda. Kažkam pavydėsite, gal net slapta kenksite. Tačiau ir apie jus gali būti paskleista negatyvi informacija. Savaitgalį galimi netikėtumai dėl ne taip suprastos informacijos ar jos trūkumo.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje ypač aktualūs gali būti sveikatos klausimai. Ieškosite informacijos apie reikiamus tyrimus, gydymą, reabilitaciją ar profilaktiką. Būkite atsargesni dirbdami su techniniais prietaisais, elektra ir vairuodami. Jeigu laukiate atsakymo dėl darbo, jis nebūtinai nudžiugins. Konkurencijos motyvas turėtų sustiprėti. Labiau saugokite ir svetimą, ir savo turtą, pinigus. Savaitgalį kursite originalius verslo planus.

OŽIARAGIS

Teks labiau susirūpinti savo atžalų elgesiu. Vaikai gali prikrėsti eibių, už kurias atsakysite jūs. Darbe būsite veiklūs, tik nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi. Jei atsiras papildomo darbo, nederėtų išsisukinėti. Tam tikrą pavojų gali kelti konkurentai. Galimas komplikuotas tarpininkavimas, stringančios derybos. Savaitgalį artimiesiems norėsite primesti savo valią, planus. Verčiau nudžiuginkite juos staigmenomis.

VANDENIS

Šią savaitę bus sunkoka suderinti darbo ir kitus reikalus. Būsite dirglūs, neramūs. Galite susidurti su šiurkščiais žmonėmis, patirti traumą. Venkite azartinių žaidimų, abejotinų meilės nuotykių. Saugokite nuo pavojų vaikus, atkreipkite dėmesį į šeimos narių emocinę būklę, sveikatą. Darbe nieko nedarykite atmestinai, kad nekiltų problemų. Savaitgalį kils ūpas dailiau susitvarkyti savo aplinką, įsigyti modernesnių daiktų.

ŽUVYS

Šią savaitę jums vertėtų peržiūrėti planus, paieškoti aukso vidurio ten, kur būtina suderinti interesus. Gali kilti problemų dėl neteisingai suprastos informacijos. Daugumoje sričių bus per daug emocijų, blaškymosi, smulkių rūpesčių, todėl ne viskas pavyks. Vertėtų pagalvoti apie permainas. Pravartu didesnį dėmesį skirti šeimai, namams, grožiui puoselėti, nusipirkti ar pasigaminti kažką gražaus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS