Per Rusijos televiziją parodytas robotas pasirodė esąs vyras roboto kostiumu | kl.lt

PER RUSIJOS TELEVIZIJĄ PARODYTAS ROBOTAS PASIRODĖ ESĄS VYRAS ROBOTO KOSTIUMU

  • 1

„Moderniausias robotas“, parodytas per Rusijos pagrindinės naujienų televizijos reportažą, iš tikrųjų buvo vyras roboto kostiumu, trečiadienį atskleidė interneto vartotojai.

Televizija „Rossija 24“ antradienį parodė reportažą apie neva šokantį ir dainuojantį robotą, pristatytą viename technologijų forume moksleiviams.

„Forume galima pamatyti moderniausių robotų“, – sakė pranešėjas, scenoje šokant „Robotui Borisui“.

Tačiau internete išplito renginio užkulisiuose padaryti atvaizdai, kuriuose aiškiai matyti žmogus „roboto“ viduje.

„Man gerai sekasi matematika, bet dabar aš noriu studijuoti meną ir muzikos komponavimą“, – metaliniu balsu scenoje sakė „robotas“, jo „veide“ mirksint įvairių spalvų šviesoms, parodė televizija.

„Robotas Borisas jau išmoko šokti ir jam neblogai sekasi“, – sakė reporteris.

Tačiau interneto vartotojai atkapstė tinklalapį „Robot Show“, kur galima nusipirkti „Roboto Aliošos“ kostiumą, identišką tam, kuris buvo parodytas reportaže.

Trečiadienį vakare, kai klipas išplito internete, „Rossija 24“ parodė interviu su minimą reportažą parengusiu žurnalistu.

„Buvau absoliučiai įsitikinęs, jog visi supras, kad tai buvo kostiumas, kaip Kalėdų Senelio, kad tai buvo vaikams sukurtas projektas“, – sakė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Pranas

Tai nuostabi idėja, kaip ir likusios vatnykų idėjos. Tokios kaip skraidantis taksi, kuris kaip girtuoklis neria į pusnį. Dar pašto sraidyklė buvo, kuri supratusi kad gimė Rusijoje, nusižudė trenkdamasi į sieną. Kovisis "Robocop filmų" įkvėptas robotas Igorio, kuris tiesiog kartoninis, ir žinoma Teslos "žudikas" elektrinis moskvičius. Matomai actas Rusijoje niekuomet nesibaigs.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS