B. Nicholson: pagaminę šiuos balandėlius, neišvengsite piršlybų | kl.lt

B. NICHOLSON: PAGAMINĘ ŠIUOS BALANDĖLIUS, NEIŠVENGSITE PIRŠLYBŲ

„Balandėlių kvapas yra vienas nuostabiausių pasaulyje. Jis pakviečia šeimą į virtuvę iš antro ir trečio aukšto, net iš kaimynystės. Visi, pajutę šį kvapą, ateis pas jus ir pasipirš, jei esate dar nesusituokę“, – savo laidoje juokauja kulinarė Beata Nicholson ir siūlo receptą, pagal kurį balandėlius ji gamina nuo dvylikos metų.

Kitaip, nei dauguma lietuvių, B. Nicholson nesiūlo balandėlių iš pradžių apkepti, o iškart juos troškina. Dar vienas recepto išskirtinumas – su daugybe daržovių ir kruopų sumaišyta mėsa.

B. Nicholson siūlomiems balandėliams pasigaminti prireiks:

kopūsto,

500 g maltos kiaulienos,

100 g miežinių kruopų,

morkos,

paprikos,

cukinijos,

saliero lapkočio,

saujelės svogūnų laiškų,

saujelės krapų,

druskos, pipirų.

Visas receptas – vaizdo įraše.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

bobule

cia bus balandeliu tolimi giminaiciai

vidas

Eik ir kepk tuos blynus tam savo Nikolsonui,o ne siulyk kitiems.Kiekvienam TV kanale to S... pakanka.

oi

kiek nereikalingų produktų prikrauta. Nesuprantu kam dviratį iš naujo išradinėt. Gal jau gana tu patarimų. Šiais laikais kas nori visuomet ras puikių receptų be jokių perteklinių produktų

SUSIJUSIOS NAUJIENOS