B. NICHOLSON: PAGAMINĘ ŠIUOS BALANDĖLIUS, NEIŠVENGSITE PIRŠLYBŲ
„Balandėlių kvapas yra vienas nuostabiausių pasaulyje. Jis pakviečia šeimą į virtuvę iš antro ir trečio aukšto, net iš kaimynystės. Visi, pajutę šį kvapą, ateis pas jus ir pasipirš, jei esate dar nesusituokę“, – savo laidoje juokauja kulinarė Beata Nicholson ir siūlo receptą, pagal kurį balandėlius ji gamina nuo dvylikos metų.
Kitaip, nei dauguma lietuvių, B. Nicholson nesiūlo balandėlių iš pradžių apkepti, o iškart juos troškina. Dar vienas recepto išskirtinumas – su daugybe daržovių ir kruopų sumaišyta mėsa.
B. Nicholson siūlomiems balandėliams pasigaminti prireiks:
kopūsto,
500 g maltos kiaulienos,
100 g miežinių kruopų,
morkos,
paprikos,
cukinijos,
saliero lapkočio,
saujelės svogūnų laiškų,
saujelės krapų,
druskos, pipirų.
Visas receptas – vaizdo įraše.
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
-
ELTOS inf.34 komentarai
-
10 komentarai
-
DMN inf.8 komentarai
bobule
vidas
oi