Netoleruojantiems gliuteno – kūčiukų iš ryžių miltų receptas | kl.lt

NETOLERUOJANTIEMS GLIUTENO – KŪČIUKŲ IŠ RYŽIŲ MILTŲ RECEPTAS

Kad organizmas nepavargtų nuo vaišių gausos, tinklaraščio „Be gliuteno“ autorė Kristina Pozingytė siūlo išbandyti kūčiukų be gliuteno receptą.

Reikės:

4 kiaušinių

240 g ryžių miltų

2 šaukštų cukraus

1 šaukšto aguonų

1 šaukštelio kepimo miltelių

2 šaukštų bulvių krakmolo

žiupsnelio druskos

1 šaukštelio ksantano dervos

100 ml vandens (nebūtinai)

Kaip gaminti kūčiukus – žiūrėkite įraše.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

bliūdas

kūčiukus protingos šeimininkės kepa su mielėm ir be jokių dervų -o kas tos dervos kas jas parduoda kur jų yra pirkti ir kaip galima valgyti tokius kūčiukus

SUSIJUSIOS NAUJIENOS