Amerikietį iš pistoleto pašovė jo paties šuo | kl.lt

AMERIKIETĮ IŠ PISTOLETO PAŠOVĖ JO PATIES ŠUO

  • 0

Kai šuo įkanda žmogui – jokia naujiena, tačiau vienas keturkojis sumanė kai ką įdomiau.

JAV Ajovos valstijos miesto Fort Dodžo gyventojas Richardas Remme (Ričardas Remas) tvirtina, kad jį pistoletu sužeidė jo paties šuo – pitbulio ir labradoro mišrūnas Balew (Belu), penktadienį pranešė vietos žiniasklaida.

R. Remme paragintas šuo šoko ant šeimininko, gulėjusio ant sofos, kelių ir, matyt, pasuko 9 milimetrų pistoleto, kurį vyras nešiojo ant diržo, saugiklio svirtelę.

„Gulėjau ant sofos ir mudu su šunimi dūkome. Stūmiau jį nuo savęs, o jis vėl šoko man ant kelių," – laikraščiui  „The Messenger“ pasakojo iš ligoninės išrašytas vyras.

„Matyt, jis kartą trinktelėjo į saugiklį ir, kai šoko vėl, letena pataikė tiesiai į nuleistuko lankelį," – sakė jis.  

Pasak R. Remme, pistoletas iššovė ir pataikė jam į koją. Sužeistas šeimininkas paskambino pagalbos numeriu 911 ir pranešė, kad į jį šovė šuo.  

„To dar nesu girdėjęs," – laikraščiui sakė miesto policijos viršininkas Rodžeris Porteris (Rogeris Porteris). 

„Esu girdėjęs, kad ginklai nukrenta ant grindų ir iššauna; esu girdėjęs, kad ginklai iššauna bešėlstant, bet kad iššautų šuo – niekada," – pridūrė jis.

Viršininko pavaduotojas Cory Husske (Koris Haskas) vėliau išplatino pranešimą, kad policijos atliktas tyrimas „nei patvirtino vyro pateiktą įvykių versiją, nei ją paneigė", todėl jokių kaltinimų pateikti neketinama.

„Tik Amerikoje tave gali pašauti tavo paties šuo," – pastebėjo už griežtesnę ginklų kontrolę JAV kovojančio judėjimo „Mamos reikalauja protingų veiksmų dėl ginklų Amerikoje“ įkūrėja Shannon Watts (Šenon Vots).

Šis įvykis smarkiai sukrėtė Balew, kuris, pasak, šeimininko, yra „didelis bailys“. Ginklui iššovus, šuo krito ant žemės ir pradėjo inkšti. 

„Jis pamanė, kad padarė kažką ne taip ir dabar bus bėdos," – sakė R. Remme.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS