Kur dingo mero A.Kupčinsko automobilis? | kl.lt

KUR DINGO MERO A.KUPČINSKO AUTOMOBILIS?

"Tenka ir vieną kitą siuntą nuvežti, kolegoms pagelbėti", – šyptelėja bendrovės "Skubios siuntos" direktorius Vladas Lašas. Jis dabar vairuoja "VW Passat", kuriuo anksčiau važinėjo Kauno meras Andrius Kupčinskas.

"Geros būklės automobiliai, jais mažai važinėta ir už gerą kainą – nusprendėme taupyti ir pasirinkome juos", – argumentus išdėstė V.Lašas. Bendrovė įsigijo du pasatus, kuriais anksčiau važinėjo Kauno valdžios vyrai. Antrąjį dabar dažniausiai vairuoja "Skubių siuntų" direktoriaus pavaduotoja Edita Krasauskienė.

"Buvo džiugu sužinoti, kad šiuo automobiliu važinėjo Kaunui svarbūs žmonės, bet džiaugčiausi ir tada, jeigu juo būtų važinėjęs kas nors kitas", – nesureikšmino E.Krasauskienė.

Moteris džiaugėsi radusi švarų, sutvarkytą automobilį ir kol kas tikino neturinti jokių priekaištų šiai transporto priemonei. "Gal mechanikai pasakytų daugiau", – prasitarė septynerių metų vairavimo patirtį turinti moteris.

Šių metų kovą A.Kupčinskas iš 2006 m. gamybos "VW Passat" persėdo į naujesnį limuzino klasės "Škoda Superb". Savivaldybė iš bendrovės "Transporent" 48 mėn. išnuomojo tris automobilius "Škoda Superb", už kuriuos per mėnesį sumoka 2065 litus.

Nuomos sutartis, pagal kurią savivaldybė buvo išsinuomojusi keturis "Volkswagen Passat", baigėsi vasarį. Šiais automobiliais naudojosi meras, mero pavaduotojai ir administracijos direktorius. Trys senieji pasatai grąžinti nuomotojui, o vieną savivaldybė išpirko už likutinę vertę.

Kol pasatais važinėjo miesto vadovai, automobiliai buvo ženklinti savivaldybės ženklais. Dabar tik bendrovės serijiniai valstybiniai numeriai išduoda, kam priklauso šie automobiliai. "Reklaminių lipdukų neklijuojame", – sakė E.Krasauskienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (30)

nesupratau

ko čia visi putojasi. Juk nei apie vieną čia nieko blgo neparašyta, tik pats faktas, kad anksčiau automobiliu važinėjo meras ir kita miesto valdžia, o dabar įsigijo firma. Kai kam jau ir tokia info paranojiškai kelia įsivaizduojamą grėsmę :))) atsipalaiduokit:)

kamas

Dirba "rašytojai" Garboravičiaus vedami-ne už dyką.

iksas

Pasivoge,jaucia kad daugiau nebus isrinkas,tai dar kol prie lovio reike paskubeti ,taip pamaste.Paieskokite rasite kur uzrakinta o gal ir perdazyta.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS