Minios kerštas: žmonės nugalabijo 300 šimtus krokodilų | kl.lt

MINIOS KERŠTAS: ŽMONĖS NUGALABIJO 300 ŠIMTUS KROKODILŲ

  • 3

Indonezijos Vakarų Papua provincijoje lazdomis ir mačetėmis ginkluota minia, keršydama už vieno vietos gyventojo žūtį, nugalabijo beveik 300 krokodilų, pirmadienį pranešė pareigūnai.

Nuotraukose iš įvykio vietos vienoje veisimo fermoje matyti dešimtys negyvų, kruvinų krokodilų, gulinčių vienas ant kito.

Incidentas įvyko šeštadienį, po 48 metų vyro, kuris žuvo įėjęs į aptvarą žolės savo gyvuliams, laidotuvių, pranešė policija ir gamtosaugos pareigūnai.

„Vienas krokodilų fermos darbuotojas ... išgirdo kažką šaukiant pagalbos ir nubėgo į įvykio vietą, kur pamatė krokodilo draskomą žmogų“, – sakė Indonezijos Gamtinių išteklių apsaugos agentūros vadovas Vakarų Papua provincijoje Basaras Manullangas (Basaras Manulangas).

Žuvusiojo artimieji ir „šimtai“ kitų vietos gyventojų, pykstančių dėl krokodilų fermos artumo gyvenamam rajonui, nužygiavo į policijos nuovadą, kur išgirdo, kad augintojas sumokės kompensaciją, pasakojo B. Manullangas.

Tačiau minia nebuvo patenkinta ir apsiginklavusi lazdomis, peiliais, mačetėmis ir kastuvais patraukė į krokodilų fermą, kur išskerdė 292 krokodilus, nuo delne telpančių mažylių iki 2 m ilgio suaugėlių.

Policijos ir gamtosaugos pareigūnai, kurių buvo gerokai mažiau, sakė negalėję sustabdyti šiurpaus užpuolimo. Pasak jų, dabar gali būti pateikti kriminaliniai kaltinimai.

„Kol kas vis dar apklausiame liudininkus“, – sakė rajono policijos viršininkas Dewa Made Sidanas Sutrahna (Deva Madė Sidanas Sutrana).

Pietryčių Azijoje esančioje Indonezijoje gyvena daugybė laukinių gyvūnų, įskaitant kelias krokodilų rūšis. Šie ropliai dažnai užpuola žmones.

GALERIJA

  • Minios kerštas: žmonės nugalabijo 300 šimtus krokodilų
  • Minios kerštas: žmonės nugalabijo 300 šimtus krokodilų
  • Minios kerštas: žmonės nugalabijo 300 šimtus krokodilų
  • Minios kerštas: žmonės nugalabijo 300 šimtus krokodilų
  • Minios kerštas: žmonės nugalabijo 300 šimtus krokodilų
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Kokie beraščiai dirba šito laikraštpalaikio redakcijoje ? 300 šimtus ....eikit į pradinę mokyklą pasitobulinti....

Anonimas

Greitai lietuviai panašiai pradės elgtis su visokiomis šunų veisyklomis ir prieglaudomis. Ten problema krokodilai, o pas mus šunys. Abi sprendžiamos vienodai.

...

Tuoj ir europiečiai panašiai bus priversti elgtis su visokiausio plauko 'atbėgėliais'.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS