Stebuklai Rio de Žaneire: dušas veikia tik atsukus kriauklės čiaupą | kl.lt

STEBUKLAI RIO DE ŽANEIRE: DUŠAS VEIKIA TIK ATSUKUS KRIAUKLĖS ČIAUPĄ

Sportininkų ir žurnalistų skundai dėl antisanitarinių gyvenimo sąlygų olimpiniame Rio de Žaneiro kaimelyje kapsi taip pat smagiai kaip vanduo, srūvantis jų kambariuose pratrūkusiais vamzdžiais ar tiesiai iš sienos.

Jau anksčiau socialiniuose tinkluose pasklido labiau juoką nei pasipiktinimą keliantys liudijimai ne tik apie varvančius vamzdžius, bet ir apie užsikimšusius tualetus, nesutvarkytą elektros instaliaciją ar „fontaną“ sienoje.

Štai Čekijos dviratininkas Zdenekas Stybaras „pagavo“ irgi ne mažiau keistą vaizdelį. Sugedę olimpiečių dušai – ne bėda: juos sportininkas gali pakviesti pasinaudoti natūraliu dušu – vandeniu, srūvančiu tiesiog laiptais. „Namuose turime puikų naują dušą“, – parašė jis prie „Instragram“ pasidalintos nuotraukos.

Naujausias žaibiškai plintantis vaizdas – olimpiadoje besidarbuojančio žurnalisto įrašas apie iki šiol olimpiečių dar neregėtą dušo „triuką“.

Netoli olimpinio kaimelio įsikūrusiame viešbutyje „Barra de Tijuca“ jis užfiksavo išties egzotišką – brazilišką – dušo veikimo principą: duše vanduo pradeda bėgti tik tuomet, kai atsukamas kriauklės čiaupas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

?

o ką galima ir kitaip?

rado

kur olimpiadą daryti.Loja loja ant to ruso bet jis bent neapsišika tep kaip lotynai ar kiti lopai.

Turbūt

"Dainavos būsto" santechnikai darė.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS