„Gargare“ viena scena dalinsis roko muzikos grandai | kl.lt

„GARGARE“ VIENA SCENA DALINSIS ROKO MUZIKOS GRANDAI

  • 0

Daugiau nei dvidešimt gyvavimo metų skaičiuojančių roko grupių „BIX“ ir „Rebelheart“ dainų žodžius gali atkartoti bene kas antras Lietuvos gyventojas. Klausytojų pagarbą užsitarnavusius muzikantus garsiais šūksniais gerbėjai vėl galės sutikti spalio 14-ąją Kauno lofte „Gargaras“.

„BIX“, tituluojama viena ilgiausiai gyvuojančių grupių šalyje, susikūrė Šiauliuose dar 1987-aisiais, tad vyresnioji Lietuvos roko gerbėjų karta su nostalgija prisimena pirmuosius atlikėjų koncertus. Tačiau „BIX‘ai“ toli gražu nėra tik prisiminimas: uždegančiomis melodijomis muzikantai iki šiol šokdina savo publiką, o pasirodymų metu galima sutikti ne tik senų grupės fanų, bet ir jaunosios gerbėjų kartos atstovų. 

Ant „Gargaro“ scenos žengti planuoja ne tik „BIX‘ai“: trankių melodijų ir drąsių, kartais melancholiškų dainų tekstų išsiilgę gerbėjai galės mėgautis dar dviejų kokybišką roko skambesį puoselėjančių grupių pasirodymais. Kauno lofto pakyla dalinsis ir puikiai žinomų roko baladžių meistrai „Rebelheart“ bei prieš keletą metų susibūrę, tačiau ne mažiau unikalią programą atliekantys „ROYCE“.

„Rebelheart“ nuo įkūrimo dienos 1992-aisais nė nepakeitė savo grupės sudėties. Iki šios dienos vokalistą, grupės lyderį Darių Mickų ant scenos lydi ilgamečiai bendražygiai: Dainius Urbonavičius, Regimantas Turuta ir Kęstutis Jurkšaitis. „Rebelheart“, net tris kartus pripažinti geriausia Lietuvos roko grupe, scenoje kas kartą atiduoda visą savo energiją ir jau greitai žada klausytojams priminti, kad tikriems roko atlikėjams niekada nepritrūksta parako.

„ROYCE“ išpopuliarėjo „Playing the Depeche“ projekto metu. Grupės nariai – šiuolaikinės scenos atstovai, pasirinkę alternatyvaus sintetinio roko skambesį. 

Gairės: koncertas, muzika, rokas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS