Netikėtumų festivalis kviečia: atvyk į pikniką Vilijampolėje | kl.lt

NETIKĖTUMŲ FESTIVALIS KVIEČIA: ATVYK Į PIKNIKĄ VILIJAMPOLĖJE

  • 2

Ką veikti šeštadienio rytą? Vedžioti šunį? Važiuoti į užmiestį? Arba atvykti į Neries krantinę. "Iškylauk", – į Vilijampolę kviečia "Kaunas 2022" komanda, rengianti netikėtumų festivalį "100 pirmų kartų".

Iškyla Neries krantinėje – pirmoji liepos 14-ąją vyksiančio festivalio dalis, prasidės 11 val. Skambant muzikai, šurmuliuos ūkininkų turgelis. Jame lankytojai bus kviečiami įsigyti šviežių vaisių ir daržovių – žinoma, ir čia pat gėrybių paragauti. Norintiesiems šio to šiltesnio ar sotesnio užkąsti siūlys čia pat išsirikiavę maisto vagonėliai. Besidomintiesiems sveikatingumo dėsniais patiks ajurvedos paskaitos ir maisto gamybos pamokos, o žolininkė pakvies keliauti "Žolių takais".

Upės pakrantėje pikniko metu veiks dar trys įvairių veiklų zonos. Aktyviojoje zonoje visi norintieji galės prisijungti prie visą diena vyksiančių jogos, pilateso užsiėmimų, jogos vaikams ir senjorų mankštos. Čia pat vyks linijinių šokių pratybos, o drąsiausieji galės patobulinti savo vaikščiojimo ant ištempto lyno – "slackline" – įgūdžius. Organizatoriai žada ir vandens mūšį.

Kūrybinėje zonoje bus galima kartu su dailininke Gita atrasti cemento magiją.

Kūrybinėje zonoje bus galima kartu su profesionaliomis floristėmis kurti mandalas ar su dailininke Gita atrasti cemento magiją. Savo veiklą pristatys daugelyje Europos šalių veikiantis Kauno bienalės inicijuotas projektas "Magic carpets" ("Stebuklingi kilimai"), skirtas jauniems menininkams skatinti. Apie save papasakos ir trečios didžiausios visuomeninės organizacijos pasaulyje "Junior Chamber International" (JCI) Kauno skyrius.

Pasisėmus įkvėpimo atsipūsti kvies laisvalaikio zona. Hamakuose galėsite skaityti ne tik paprastas, bet ir virtualias knygas bei susipažinti su virtualios realybės akiniais kartu su Kauno miesto savivaldybės Vinco Kudirkos viešąja biblioteka.

Piknikui pasibaigus netikėtumų festivalio "100 pirmų kartų" veiksmas kelsis į Senamiestį ir Centrą, kur kauniečiai ir miesto svečiai bus kviečiami į gerai pažįstamus objektus pažvelgti ir juos atrasti iš naujo. Atėjus vakarui festivalininkai kops į Parodos kalną, kur vyks baigiamasis renginio vakarėlis.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Aldona

Kurioje vietoje ,adreso nerašote.

ka gi

skamba viliojanciai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS