Ant „Žalgirio“ arenos – interaktyvi naujovė | kl.lt

ANT „ŽALGIRIO“ ARENOS – INTERAKTYVI NAUJOVĖ

Darbininkai jau pradėjo montuoti didelį ekraną, kuriame bus pavaizduotas „Žalgirio“ arenos pavadinimas.

Didžiausia Lietuvos arena nuo pat 2011-ųjų metų, kuomet buvo atidaryta, stovėjo kaip nežinomas pastatas, nes nebuvo jokios nuorodos, kad čia būtent yra „Žalgirio“ arena. Jos architektas Eugenijus Miliūnas yra juokavęs, kad pavadinimas nereikalingas, nes ant bažnyčių jų taip pat nebūna.

Visgi, buvo ilgai ieškota tinkamiausio varianto ir galiausiai pritarta, kad „Žalgirio“ vardas turi šviesti iš toli. Priimtas sprendimas leidžia pavadinimą lengvai įkomponuoti ant arenos fasado. Jis atrodo modernus ir naujoviškas.

Investicija atsipirks

Šiandien pastebėta, kaip montuojamas didžiulis LED apšvietimo ekranas. Vienas arenos kampas nušvisdavo vis skirtingomis spalvomis. Greičiausiai, vyko derinimo darbai ir stebima, ar visi blokai dega vienodai.

Ant „Žalgirio“ arenos montuojamas interaktyvus 4 metrų aukščio ir 80 metrų ekranas. Jis nukreiptas į Karaliaus Mindaugo prospektą. Tokioje švieslentėje bus pažymėtas ne tik pavadinimas, bet taip pat ir skelbiama kita svarbi informacija. Ekrane kauniečiai ir miesto svečiai galės pamatyti krepšinio varžybų rezultatus, artėjančių renginių anonsus, reklamas ir kt., todėl didelė investicija greitu metu atsipirks ir iš reklamos pradės nešti pelną.

„Nei tokios antros arenos, nei tokio antro užrašo Lietuvoje nėra ir greitu metu nebus. Svarbu tai, kad ekraną bus galima išnaudoti marketinginiais tikslais, o tai padės „Žalgiriui“ pritraukti naujų rėmėjų“, – ankščiau yra akcentavęs Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Oficialioje „Žalgirio“ svetainėje skelbiama, kad visas ekranas bus sumontuotas iki šio mėnesio pabaigos. Ekrano kaina ir montavimo darbai atsieis apie 400 tūkst. eurų. Juos padengs pati arena ir miesto savivaldybė.

GALERIJA

  • Ant „Žalgirio“ arenos – interaktyvi naujovė
  • Švieslentė
  • Švieslentė
  • Švieslentė
  • Švieslentė
  • Švieslentė
  • Švieslentė
Elijaus Kniežausko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (27)

Vika

Smagu girdeti,kad pagaliau bus uzdengtas tas "sedevras" - zarnynas,kuris visa laika atrode kaip nebaigta statyba. Dabar,tikiuosi, bus uzdengtas tas iv. komunikaciju tinklas ir svies grazi reklama. Seniai reikejo sutvarkyti. O tie,kas stebisi kaina,tai tegus paskaiciuoja,kiek gali kainuoti reklamos irengimas,kada plotas sudaro 4 m aukscio ir 80 m ilgio. Cia jums ne parduotuves reklamele,o ir tokia nepigiai kainuoja. Rasineja nesamones apie nebutai ismetomus ju pinigus,tuo tarpu tikriausiai sedi ant minimumo ir tu ju pinigu niekam neuztektu,bet garsiausiai rekia. Svaigsta apie kazkokias bibliotekas,tuo tarpu bibliotekos paseno,mazai kas lankosi,o islaikymas kainuoja. Apie darzelius geriau tegul neverkia,nes gerb.Meras pasake,kad visiems uzteks vietu ir eiliu nebebus. Manau,pazada isteses. O megeju parekauti ir siaip amzinai viskuom nepatenkintu,visada yra ir bus, ir jeigu miestas gyventu pagal juos,jokie darbai nepajudetu is vietos. Taip,kad gerbiamieji, nustokite verkslenti!

taigi

ar ne mero firmos barai toje arenoje veikia, tai bus ką pareklamuoti?

senis

"...todėl didelė investicija greitu metu atsipirks ir iš reklamos pradės nešti pelną..." - tarkim žurnalistei "greitu metu" yra 10 metų, reiškia per metus ekranas turi uždirbti 40 000 €, per mėnesį ~3400 €. nelabai įsivaizduoju, kas sutiks tiek mokėti, kai realiai arena veikia 2-3 dienas per savaitę ir tai tik po kelias valandas renginių metu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS