Dėl finansavimo Kauno rajone varžysis jaunimo veiklos organizacijos | kl.lt

DĖL FINANSAVIMO KAUNO RAJONE VARŽYSIS JAUNIMO VEIKLOS ORGANIZACIJOS

Kauno rajono savivaldybės administracija paskelbė Kauno rajono 2018 metų jaunimo veiklos projektų finansavimo konkursą.

Jo tikslas – finansuoti, kofinansuoti (kompensuoti projektų, kuriems buvo skirtas finansavimas iš ES ir kitų struktūrinių fondų bei Nacionalinės paramos lėšų, išlaidas) projektus, skirtus jaunimo iniciatyvoms remti. Ypatingą dėmesį numatyta skirti jaunimo problemoms spręsti bei jaunimo aktyvumui didinti.

Konkurso paraiškos dėl Kauno rajono savivaldybės 2018 m. jaunimo veiklos projektų kofinansavimo priimamos nuo šio trečiadienio iki gegužės 23 dienos. O paraiškos dėl Kauno rajono savivaldybės 2018 m. jaunimo veiklos projektų finansavimo bus priimamos nuo birželio 1 d. iki birželio 15 dienos.

Tiek vienu, tiek kitu atveju paraišką konkursui gali teikti Savivaldybėje registruotos ir veikiančios jaunimo bei su jaunimu dirbančios organizacijos, bendruomeninės organizacijos. Taip pat – neformalios jaunimo grupės (per registruotas jaunimo nevyriausybines organizacijas ar su jaunimu dirbančias įstaigas, jei yra su jomis sudariusios jungtinės veiklos sutartį). Paraiškas dėl veiklos finansavimo gali teikti ir Kauno rajone esančios atviros jaunimo erdvės, kurios atitinka Atvirų jaunimo erdvių koncepcijos nuostatus.

Vokai su Kauno rajono 2018 m. jaunimo veiklos projektų finansavimo konkurso paraiškomis pateikiami Kauno rajono savivaldybės administracijai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS