Dėl Savanorių pr. remonto – kiti viešojo transporto maršrutai ir tvarkaraščiai | kl.lt

DĖL SAVANORIŲ PR. REMONTO – KITI VIEŠOJO TRANSPORTO MARŠRUTAI IR TVARKARAŠČIAI

  • 6

Gatvių remontai sukelia laikinų nepatogumų ne tik besinaudojantiems nuosavu transportu, bet ir visuomeniniu. Nuo šiandien dešimčiai dienų pakeisti 6-ojo, 6-ojo G, 35-ojo autobusų maršrutai ir eismo tvarkaraščiai, 1-ąjį ir 2-ąjį troleibusų maršrutus aptarnaus autobusai.

Kauno miesto savivaldybė pranešė, kad 6-ojo ir 6-ojo G Technikos g.–Garliava maršrutų autobusai nuo K. Petrausko gatvės nukreipiami Utenos, Tvirtovės alėja, toliau įprastais maršrutais.

1-ojo Islandijos pl.–Vaidoto g., 2-ojo Islandijos pl.–Parodos g.–Kauno pilis, 35-ojo Vytėnai–Prezidento V. Adamkaus gimnazija maršrutų autobusai nuo Aukštaičių g. stotelės važiuos Savanorių pr., Taikos pr., Tvirtovės al., toliau–įprastais maršrutais.

5-ojo Petrašiūnai – Varnių g., 7-ojo Partizanų g. –Kaniūkai, 16-ojo Partizanų g. – Centras maršrutų troleibusai, važiuojantys pradėti darbą nuo stotelių „Varnių g.“, „Kaniūkai“ ir „Geležinkelio stotis“, nevažiuos Šiaurės, Sukilėlių prospektais, Utenos gatve. Keleiviai pradedami įlaipinti stotelėje „Utenos g.“, esančioje Savanorių prospekte.

Pakeistomis trasomis autobusai važiuos 11 dienų, todėl eismo tvarkaraščiai stotelėse nebus skelbiami.

Remontuojamos Savanorių pr. dalies tvarkymo metu viešojo transporto eismas nebus ribojamas, tačiau viešojo transporto keleiviams teks patirti šiokių tokių nepatogumų.

„Savanorių pr. remonto metu, atliekant remonto darbus viešojo transporto stotelių zonose, stotelės laikinai bus perkeliamos į kitas artimiausias galimas vietas. Prašome keleivius būti atidžiais ir stebėti pasikeitimus“, – kalbėjo  Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Savanorių pr. atkarpa nuo centro iki Taikos prospekto, kuri bus naujai išasfaltuota, įvardijama kaip prasčiausios būklės.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

R

Taip kad nereikia girti tą merą...Gerų darbų padaryta, bet situacija išlieka ne ką geresnė.Ir kaip minėjau visuomeninis transportas nesutvarkytas...Užtat visi sėda iį savo lengvuosius automobilius ir užkemša miestą...Nes nuvažiuoti į darbą patogiai ir be komplikacijų kuo toliau darosi neįmanoma.Gal kada nors situacija pasikeis, bet tuo abejoju, nes mūsų žmonės užuot rašę apie tai transporto skyriui, paburnoja sau po nosimi ir viskas.LIŪDNA...Nors čia straipsnis ne apie tai, bet siūlyčiau atsiliepti tuos piliečius, kurie naudojas miesto transportu ir išsakyti savo nuomonę, gal tik man čia taip atrodo:))

R

Tragedija.Miesto transportas nepagristai pabrangintas,o autobusu ir troleibusu sudaryti grafikai apgailetini.Visi tyli.Pažiūrekit kaip vaziuoja- po valanda reikia laukt ir pravaziuoja vienu metu, o po to vel reikia ilgai laukti.Apie savaitgalius net nekalbu.Tai gal tada kas 3 valandas vaziuotu:(( Silainiai- pats gausiausiai apgyvendintas rajonas, buvo planuose troleibusai, kurie buvo labai reikalingi, o dabar važiuoja sulūžę gavnovozai autobusai, be kondicionierių arba jų vairuotojai sąmoningai neįjungia.Imituoja savivaldybės transporto skyrius darbą.Vos ne kas mėnesį keičia grafikus ir dar labiau mažina transporto srautą.Sunaikino mikriukus, o dabar ir visuomeninis transportas žlugdomas.Ir vis teigiama kad neatsiperka,trūksta vairuotojų..Žodžiu ta pati dainelė.Siūlyčiau visiems gerai pastudijuoti transporto grafikus ir pamatysit visšką absurdą, o dar kiek sulūžta tų nekondicinių autobusų, kurie jau atgyvenę.Užuot juos keistų į naujus, toliau lopomi tie patys ir daina be galo. GĖDA!

kaunietis

vienu zodziu=aciu....meras superinis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS