Dėl šventės Dainų slėnyje – svarbios žinios vairuotojams | kl.lt

DĖL ŠVENTĖS DAINŲ SLĖNYJE – SVARBIOS ŽINIOS VAIRUOTOJAMS

  • 1

Birželio 30 d. Kaune, Dainų slėnyje, organizuojamos Lietuvos dainų šventės metu, Tunelio g. visą dieną bus ribojamas transporto priemonių maksimalus leistinas važiavimo greitis.

Kauno policija praneša, kad dėl vairuotojų ir šventės dalyvių saugumo maksimalus greitis bus apribotas iki 40 km/val. Taip pat bus ribojamas ir transporto priemonių sustojimas, apie tai vairuotojus įspės ir papildomi kelio ženklai. Siekiant užtikrinti viešąją tvarką, eismo dalyvių ir šventės lankytojų saugumą, pareigūnai intensyviai patruliuos tiek Kauno mieste, tiek ir jo prieigose.

Siekiant išvengti didelių spūsčių ir nepatogumų statant automobilį, pareigūnai rekomenduoja naudotis viešuoju transportu, o esant būtinybei automobilius palikti gyventojams patariama kiek toliau nuo šventės vietos: zoologijos sodo stovėjimo aikštelėje, Radastų g., Minties rato g. bei Gėlių rato g.

Kauno apskrities policijos pareigūnai primena kelyje laikytis Kelių eismo taisyklių bei visiems šventės dalyviams linki džiugių emocijų ir gražios šventės.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Daina

Tikiuosi, kad į Vaižganto gatvę bus galima įvažiuoti be problemų, nes pastoviai per didesnius renginius į namus pakliūti yra problematiška.?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS