Du fondai susivienijo gerumo akcijai | kl.lt

DU FONDAI SUSIVIENIJO GERUMO AKCIJAI

  • 5

Praėjusią savaitę Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondo bendruomenės nariai aplankė Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Kauno klinikų Hematologijos-onkologijos sektoriaus ligoniukus ir pradžiugino juos lauktuvėmis, dovanotomis "Maisto banko".

"Esame nuoširdžiai dėkingi visiems, kurie palaiko mūsų iniciatyvas ir prie jų prisideda – tiek asmenims, tiek organizacijoms. Dėkojame remiantiems lėšomis ar produktais, aukojantiems savo laiką ar tiesiog pasidalijantiems pagal galimybes tuo, ką turi, su tais, kuriuos likimas yra labiau nuskriaudęs", – sako fondo įkūrėjas prof. dr. Gintautas Labanauskas.

Šįkart jiems įgyvendinti gerumo iniciatyvą padėjo labdaros ir paramos fondas "Maisto bankas" – padovanojo onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams šviežių vaisių. Jų užteko visoms penkiolikai Kauno klinikų palatų, kuriose gydomi šie mažieji ligoniukai.

Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondas nuolat globoja ir pagal galimybes remia onkologinėmis ligomis sergančius vaikus – lanko juos ir džiugina dovanėlėmis, padeda finansiškai sunkiau gyvenančioms ligoniukus auginančioms šeimoms. "Maisto bankas" renka paramą maistu ir dalija ją nepasiturinčiais žmonėmis besirūpinančioms organizacijoms, taip pat propaguoja atsakingą maisto vartojimą, racionalią mitybą, skatina efektyvų išteklių naudojimą ir visuomenės solidarumą.

"Kviečiame visus nepamiršti tų, kuriems reikia mūsų pagalbos, pasidalyti gerumu ir nors kiek padėti šiandien, dabar, o ne kada nors", – sakė vienas fondo steigėjų G.Labanauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

we

Paskutiniame reklaminiame stende sitas tipas stovejo kartu su Masiuliu ir siule balsuoti uz LT ateiti. Na aisku butu geriau patikslinti jo praeiti, kai buvo vidaus vandenu vadovu

vika

Reikia džiaugtis ,kad tas fondas yra -Dėkui G.Labanauskui gerai žinau , kad ne vienai daugiavaikei šeimai padeda išgyventi ,gerai būtu kad ne žodžiais o darbais dar tokių rėmėjų atsirastu .p.Gintautai sveikatos Jūms darykite ir toliau gerus darbus ,

...

ACH kokie SUKČIAI: "... Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondo bendruomenės nariai aplankė ... ligoniukus ir pradžiugino juos lauktuvėmis, dovanotomis "Maisto banko"..." - ant svetimo gero nori PIGIAI sau reklamą pasidaryt?.. jų smegenėles visai kiaulių maras sunaikino, KĄ jie patys paaukojo? (juk ir tas 'Maisto bankas' irgi TIK svetimu geru pučias).
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS